تشکر وزیر نفت از رسانه ملی(اخبار ادبی و هنری)
وزیر نفت گفت نقش صداوسیما در کاهش مصرف بسیار خوب بوده است جا دارد از همه همکاران عزیز در صداوسیما و دکتر جبلی که همراهی بسیار خوبی را در این حوزه هم با وزارت نفت و هم با وزارت نیرو داشتند، تشکر کنم.
محسن پاکنژاد، وزیر نفت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: خوشبختانه مردم شریف همراهی بسیار خوبی داشتند و در روزهای اخیر شاهد کاهش مصرف در حوزههای خانگی و تجاری بودیم و به نسبت پیشبینیهایی که داشتیم تا مصرف خانگی تا حدود ۶۷۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش پیدا کند، به دلیل همراهی بسیار خوب مردم عزیز ما این عدد کاهش پیدا کرد. بیش از ۳۵ تا ۴۰ میلیون مترمکعب مصرف گاز در روز کاهش پیدا کرده است.
وزیر نفت تصریح کرد: نقش صداوسیما در کاهش مصرف بسیار خوب بوده است. جا دارد از همه همکاران عزیز در صداوسیما و دکتر جبلی که همراهی بسیار خوبی را در این حوزه هم با وزارت نفت و هم با وزارت نیرو داشتند، تشکر کنم. بنده اخبار خوبی را میخواستم در دهه فجر اعلام کنم و انشاءالله به زودی شاهد نهائیسازی قراردادهایی با اعداد قابل توجهی در حوزه افزایش تولید گاز در کشور خواهیم بود. طبیعتا این قراردادها زمانی که منعقد شود تا به اجرا دربیاید زمان خواهد برد.