کد خبر: ۳۰۱۵۶۱
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
انگلیس

جریمه شرکت پست به علت تأخیر

 

«آفکام» نهاد ناظر بر ارتباطات در انگلیس، شرکت پست این کشور را به علت تأخیر در رساندن نامه‌ها و بسته‌های پستی، 10/5 میلیون پوند (13/1میلیون دلار) جریمه کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، جریمه ۱۰.۵میلیون پوندی شرکت پست انگلیس، دو برابر بالاترین میزان جریمه‌ای است که «آفکام»، نهاد ناظر بر ارتباطات در این کشور، پارسال اعمال کرد.
آفکام در پی صدور این جریمه اعلام کرد تاخیر‌ها در شرکت پست این کشور، اعتبار این قدیمی‌ترین نهاد عمومی کشور را از بین می‌برد و مردم را به آن، بی‌اعتماد می‌کند. این نهاد ناظر اعلام کرده است شرکت پست سلطنتی انگلیس، ۷۴.۷درصد از نامه‌ها و بسته‌های پست پیشتاز و ۹۲.۷درصد از نامه‌ها و بسته‌های پست معمولی را در زمان مقرر رسانده است که باید با اصلاحات لازم، این تاخیر‌ها را جبران کند.
گاردین نوشت: شرکت پست انگلیس باید ۹۳درصد از محموله‌های پست پیشتاز و ۹۸.۵درصد از محموله‌های پست معمولی را در زمان مقرر برساند.
گاردین افزود: «ایان استراوهورن» مدیر بخش جرایم در آفکام می‌گوید اکنون میلیون‌ها محموله پستی در انگلیس دیر رسانده می‌شود و مشتریان این شرکت، به ازای پولی که می‌پردازند، خدمات لازم را دریافت نمی‌کنند. وی افزوده است این شرکت با ۵۰۰ سال پیشینه، اعتماد مردم را از دست می‌دهد. به نوشته گاردین، شرکت پست سلطنتی انگلیس در سال ۲۰۱۳ میلادی، خصوصی شد و اکنون یک میلیاردر اهل جمهوری چک درصدد است آن را از مالک فعلی‌اش، به مبلغ ۳.۶میلیارد پوند (۳.۸میلیارد دلار) بخرد.