کد خبر: ۳۰۱۲۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵
چمران:

اصل موضوع در آلودگی هوا دولت است

 
 
 
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: اصل موضوع در آلودگی هوا، دولت است. باید برای اموری همچون بنزین اقدامات لازم انجام شود و وزارتخانه‌های دیگر نیز باید به میدان بیایند تا به نقطه مناسبی برسیم.
به گزارش پایگاه خبری شهر، مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با آلودگی هوا، اظهار داشت: طرح ترافیک در این ایام به فروش نمی‌رسد و ممنوع است. خودروهای پلاک شهرستان را هم پیشنهاد دادیم که اگر کار ضروری دارند در چند روز به اتمام برسد و بازگردند اما اگر قرار است در تهران کار و مسافرکشی کنند، به خودروهای سواری آلاینده پایتخت افزوده خواهند شد. این پیشنهاد را به وزارت کشور دادیم و امیدواریم پذیرفته شود.
چمران ادامه داد: برخی خودروها نیز در شهرستان‌ها معاینه فنی انجام می‌دهند و در تهران تردد می‌کنند که نباید این‌گونه باشد و باید با هماهنگی‌ها این موضوع برطرف شود. سایر دستگاه‌ها نیز باید وارد عمل شوند و قانون هوای پاک را اجرا کنند. ۲۳ سازمان مسئولند و هر یک اگر کوتاهی کنند همین شرایط وجود خواهد داشت.
وی افزود: شورا و شهرداری در این زمینه در صدر جدول نه‌تنها آماده همکاری هستند بلکه کار و وظیفه خود را انجام می‌دهند. اتوبوس برقی که قیمتی بیش از اتوبوس دیزلی دارد و تا ۱۶میلیارد تومان هم می‌رسد، خریداری شده و شهرداری دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس را وارد می‌کند تا درصدی از آلودگی را بکاهد.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه نزدیک به ۱۰درصد از آلودگی هوا به موتورسیکلت‌ها برمی‌گردد که متعلق به بخش خصوصی است، یادآور شد: چندین‌بار پیشنهاد دادیم که به جای موتورسیکلت بنزینی موتورسیکلت برقی مونتاژ کنند اما گفتند چون قیمت آن گران‌تر خواهد بود، مردم استقبال نخواهند کرد. در صورتی که با استفاده از موتورسیکلت‌های برقی هم آلودگی صوتی نخواهیم داشت و هم آلودگی هوا.
چمران تاکید کرد: اصل موضوع در آلودگی هوا، دولت است. باید برای اموری همچون بنزین اقدامات لازم انجام شود و وزارتخانه‌های دیگر نیز باید به میدان بیایند تا به جای مناسبی برسیم. اینکه دولت در زمان شهید رئیسی و هم‌اکنون هماهنگی انجام می‌دهد تا دو هزار و ۵۰۰ دستگاه خارجی و داخلی خریداری شود که آلایندگی ندارند، قدم بزرگی است و امیدواریم به نتیجه برسد.