کد خبر: ۳۰۱۲۰۳
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳

انهدام باند بزرگ قاچاق سوخت در سواحل بندرعباس ‌با ۲۰۰ متهم

 
 
دادستان مرکز استان هرمزگان از انهدام یک باند بزرگ قاچاق سوخت در بندرعباس و دستگیری سرکرده این باند خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ عارف اکبری اظهار داشت: در اجرای مأموریت ابلاغی از سوی دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس و به‌منظور جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های ملی، مأموران فراجا موفق شدند با رصد اطلاعاتی، سرکرده باند بزرگ قاچاق سوخت در سواحل بندرعباس را شناسایی و دستگیر کنند.
اکبری افزود: به دستور مقام قضائی، پس از رصد دوربین‌های نظارتی و مشاهده سوختگیری‌های مکرر از سوی ده‌ها دستگاه کامیون در جایگاه سوخت یکی از روستا‌های ساحلی بندرعباس، تحقیقات ویژه‌ای در این‌باره آغاز شد و در نهایت به شناسایی باند بزرگ قاچاق سوخت به سرکردگی متهم مذکور منجر شد.
وی ادامه داد: تاکنون در نتیجه بررسی تراکنش‌های بانکی و پیام‌های سرکرده و اعضای این باند در فضای مجازی، بیش از 700هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شده است.
دادستان مرکز استان هرمزگان عنوان کرد: سرانجام با اقدامات ویژه مأموران، سرکرده باند مذکور پس از چندین ماه متواری بودن، در محل اختفای خود دستگیر و به مقامات قضائی تحویل داده‌ شد.
اکبری گفت: درباره اقدامات مجرمانه اعضای این باند بزرگ قاچاق سوخت پرونده‌ای با بیش از 200 متهم در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان تشکیل شده است و روند رسیدگی به اتهامات این افراد ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اطلاع‌رسانی می‌شود.