kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۰۴۷۸
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶

آغاز برگزاری اولین رویداد استعدادیابی در حوزه پادکست (اخبار ادبی و هنری)

 
 
یک مدیر فرهنگی از کلید خوردن نخستین رویداد فرهنگی با رویکرد استعدادیابی در زمینه پادکست خبر داد و گفت: در این رویداد موضوع آزاد است اما برای داوران ما موضوعات حماسی و ملی و انقلابی ‌اهمیت دارد.
علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران روز گذشته در نشست خبری نخستین رویداد موج گفت: پادکست یک محصول و جریان فرهنگی است با این وجود چندان که باید مورد توجه نبوده است. در اصل در هیچ یک از رسته‌ها و دسته‌بندی‌های فرهنگی و هنری جای مشخص و معینی برای موضوع پادکست دیده نشده است. احساس کردیم پادکست و علاقه‌مندانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند مورد کم‌توجهی قرار گرفته‌اند، در حالی که این کم‌توجهی از اهمیت و اثرگذاری این محصول فرهنگی و رسانه‌ای در حوزه فرهنگ و هنر کشور چیزی کم نمی‌کند. امروز تولیدکنندگان پادکست و فعالین این حوزه تاثیر شگرفی در حوزه تولید اطلاعات و محتوا و اثرگذاری بر مخاطبان خود دارند.
وی ادامه داد: در پادکست صرفا با مسئله محتوا مواجه نیستیم، نحوه ارائه، خوانش اطلاعات، مخاطب‌سنجی و موسیقی متن از جمله مواردی هستند که در چرخه اطلاع‌رسانی و توزیع پادکست مورد توجه است. الحمدلله مجموعه جوان و خوشفکر کارخانه پل در رویدادی که امروز روز تولد و آغاز فعالیت رسانه‌ای آن است، به خوبی ورود کردند و علاوه‌بر بخش رقابت و مسابقه برنامه‌های آموزشی متنوعی با حضور اساتید مطرح این حوزه را در این رویداد برنامه‌ریزی کردند.
پوریا اسراری دبیر مسابقه-رویداد استعدادیابی پادکست موج درخصوص محوریت و ویژگی‌های این رویداد، مطرح کرد: عنصر اصلی و محوریت این رویداد را داشتن روایت تعریف کردیم. انتقال این زاویه نگاه به تولیدکنندگان پادکست با کمک اساتید برای ما مهم است. وی درباره چگونگی اجرای این رویداد استعدادیابی، گفت: این رویداد از امروز که فراخوان آن منتشر می‌شود به مدت دو ماه طول می‌کشد و شرکت‌کنندگان از هر سن و جنسیتی می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند. رقابت تنها بین اپیزود اول پادکست‌ها درمی‌گیرد. بنابراین ارسال قسمت اول هر پادکست کافی است. از زمان اعلام فراخوان تا داوری آثار، ده نشست تجربه‌نگاری با حضور اساتید برگزار می‌شود. همچنین پنج کارگاه فنی با موضوع هویت بصری پادکست، تدوین پادکست، مدیریت تولید پادکست، صدابرداری و صداگذاری پادکست نیز با حضور اساتیدی از جمله امیرحسین نهاوندی برگزار می‌شود. محل تمامی نشست‌ها در فرهنگسرای امام(ره) در محله جماران است.
در ادامه، فروزانفر در پاسخ به خبرنگار کیهان درباره موضوعات رویداد موج توضیح داد: در این رویداد محدودیت موضوعی وجود ندارد با این حال اعضای هیئت داوری، استادانی که انتخاب شدند مسئله روایت وطن، حماسه، ایران و انقلاب اسلامی برایشان مهم است و در روند داوری به آن توجه دارند. بنابراین حتما پادکست‌هایی که برای مثال روایت خودتحقیری، ناامیدی و موضوعات منفی را بازتاب می‌دهند از روند داوری حذف می‌شوند.