کد خبر: ۲۹۹۲۹
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰

جزئیات طرح برخورد با نمایشگاه‌داران متخلف

فرمانده عملیات و کنترل طرح‌های ترافیکی پلیس راهور تهران با اشاره به تشدید طرح برخورد با نمایشگاه‌داران متخلف، گفت: در این طرح با هرگونه توقف که منجر به سد معبر و اختلال در عبور و مرور شود، برخورد می‌شود.


سرهنگ سعید سپهری با اشاره به اینکه توقف وسایل نقلیه در پیاده‌رو تخلف محسوب می‌شود و پلیس راهور با آن برخورد می‌کند، اظهار داشت: در طرح برخورد با نمایشگاه‌داران متخلف، با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، اداره اماکن عمومی و پلیس پیشگیری با متخلفان برخوردهای لازم به عمل می‌آید.
وی ادامه داد: این طرح از سه ماه پیش آغاز شده و آموزش‌های لازم نیز در این رابطه به نیروهای پلیس داده شده است.
به گفته فرمانده عملیات و کنترل طرح‌های ترافیکی پلیس راهور تهران، این طرح ابتدا به صورت تذکر و ارشادی اجرا شده است.
سپهری با اشاره به اینکه تعدادی جرثقیل جهت انجام این طرح در نظر گرفته شده است، بیان داشت: در همین راستا نمایشگاه‌داران،  نمایندگی‌های خودرو  و صنوف که با وسیله نقلیه در ارتباط هستند (آژانس‌ کرایه خودرو، صافکاری، نقاشی و تعمیرکاران) که اقدام به اشغال سطح معابر کنند، شناسایی شده و پس از آموزش و تذکرات لازم، در صورتی که تخلف خود را تکرار کنند، توسط پلیس خودروی آنها به پارکینگ هدایت می‌شود و برابر مقررات جاری، برخوردهای لازم انجام می‌گیرد.
وی از صاحبان این قبیل صنوف خواست، حقوق شهروندان به ویژه عابران پیاده را رعایت کرده و برای ارائه معابری امن و به دور از هرگونه سد معبر همکاری‌های لازم با پلیس را داشته باشند.
این مقام انتظامی در پلیس راهور، هدف پاکسازی معابر و پیاده‌روهای سطح شهر تهران را، ترددی آسان برای شهروندان اعلام کرد و گفت: سعی پلیس و سایر دستگاه‌ها که در اجرای این طرح مشارکت دارند، معابری ایمن جهت تردد آسان شهروندان است.