kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۸۸۷۱
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱

افتتاح 2 «همراه سرا» در منطقه 6 و 20 تهران برای اسکان همراهان بیماران بستری

 
 
آیین بهره‌برداری از مرکز یاورشهر ۱۱ در منطقه ۲۲، همراه‌سراهای مناطق ۶ و ۲۰ و مراکز جامعه‌پذیری مناطق ۵، ۱۲ و ۱۶ برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری شهر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در چهل و نهمین پویش «امید و افتخار» شهرداری اظهار داشت: امروز ۶ پروژه در شهر تهران افتتاح می‌شود و امیدواریم مردم تهران و سایر شهرها از این پروژه‌ها استفاده کنند. در این دوره از مدیریت شهری، این یازدهمین یاورشهری است که افتتاح می‌شود و تا پایان سال سه همراه سرا و یک یاور شهر ویژه آقایان و سه مرکز جامعه‌پذیری به این مجموعه‌ها اضافه خواهد شد.
سیدمحمد نقیب در حاشیه افتتاح همراه سرای بیمار در منطقه ۶ افزود: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه بودیم چادر زدن برخی از همراهان بیماران در کنار بیمارستان امام خمینی(ره) بود. بر این اساس مدیریت شهری تصمیم گرفت که در فاصله بسیار کوتاهی از درب اصلی بیمارستان که فکر می‌کنم کمتر از ۱۰۰ متر است یک همراه سرا راه‌اندازی کند. در این راستا امروز شاهد افتتاح هشتمین همراه سرای شهر تهران با نام «مادران» هستیم، البته پیش از این دو همراه‌سرای دیگر اطراف بیمارستان امام خمینی(ره) داشتیم اما کفایت حضور همراهان بیماران را نداشت. 
نقیب ادامه داد: علاوه‌بر این امروز در منطقه ۲۰ نیز همراه‌سرای دیگری در اطراف بیمارستان شهدای هفتم تیر به بهره‌برداری می‌رسد تا مجموع همراه سرای بیماران در تهران به ۹ مرکز برسد. سه همراه سرای دیگر نیز  تا پایان سال افزوده خواهد شد. بنابراین تا پایان سال ۱۲ تا همراه سرا خواهیم داشت. 
وی با تاکید بر اینکه همراه سرای بیماران کاملا رایگان است، گفت: بیش از ۷۰ درصد هزینه راه‌اندازی این همراه‌سراها توسط خیرین تامین می‌شود. ظرفیت هر یک از همراه سراهای منطقه ۶ و ۲۰ که امروز افتتاح می‌شوند ۵۰ نفر است و جانمایی همراه‌سراهای دیگری که تا پایان سال افتتاح خواهد شد نیز بر اساس نیازسنجی و درخواست بیمارستان‌ها خواهد بود. 
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افتتاح یازدهمین مرکز یاورشهر برای ساماندهی معتادان متجاهر بیان داشت: این مرکز ویژه بانوان زیر ۲۵ سال است؛ در سایر مراکز بانوان در گروه‌های سنی مختلف در کنار یکدیگر بودند اما در این مرکز جدید بانوان جوان از سایر بانوان جدا خواهند شد که دارای ظرفیت ۱۵۰ نفر است. دوازدهمین مرکز یاورشهر نیز در مرز بین تهران و اسلامشهر است و پسران زیر ۲۵ سال در آن پذیرش خواهند شد و امیدواریم بتوانیم تا دهه فجر آن را به بهره‌برداری برسانیم. 
نقیب در ادامه به افتتاح ۳ مرکز جامعه‌پذیری اشاره کرد و گفت: مددجویان بعد از دوره درمان به مراکزی نیاز دارند که بتوانند حمایت از فرد بهبودیافته و خانواده آنها را برعهده بگیرد؛ مراکز جامعه‌پذیری می‌تواند محلی برای کار، استراحت و توانمندسازی افراد بهبود یافته باشد که مشاوره مددکاری با این افراد و خانواده آنها نیز صورت می‌گیرد و نهایتا منجر به اتصال مددجویان به خانواده‌هایشان خواهد شد. امروز سه مرکز جامعه‌پذیری به طور همزمان افتتاح شد که دو مرکز جامعه‌پذیری در منطقه ۵ و ۱۶ ویژه بانوان و یک مرکز دیگر در منطقه ۱۲ ویژه آقایان است. مجموع ظرفیت مراکز جامعه‌پذیری در تهران ۳۰۰ نفر است.