کد خبر: ۲۹۸۳۶۵
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳

آغاز عرضه خودرو‌ی وارداتی در سامانه یکپارچه پس از دستور دادستان تهران

 
 
 
دادستان تهران گفت: دستورات لازم به منظور عرضه چند هزار دستگاه از خودرو‌های وارداتی صادر و سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی بازگشایی و ارائه خودرو به متقاضیان آغاز شد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، دادستان تهران در مهرماه سال جاری به همراه جمعی از مقام‌های قضائی و مدیران استانی از محل گمرک غرب تهران بازدیدکرد. با توجه به ملاحظه رسوب چند هزار دستگاه خودرو وارداتی، جلسه‌ای همزمان با بازدید برگزار و علل عدم ترخیص خودرو‌های موصوف بررسی شد.
با شناسایی مشکلات موجود، در همان جلسه دستورات لازم به منظور حل مشکل قیمت‌گذاری هزار و ۵۵۰ دستگاه خودرو و عرضه آنها صادر شد.
همچنین دستور حل مشکل ترخیص دو هزار و ۲۰۰ دستگاه خودروی دیگر و در مجموع سه هزار و ۷۵۰ دستگاه خودرو‌های موصوف، در سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی صادر شد.
دادستان تهران علت رسوب و عمده مشکلات عدم عرضه خودرو‌ها را، موانع موجود در تخصیص ارز، عدم ارزش‌گذاری و لزوم هماهنگی بین دستگاهی اعلام و افزود: با توجه به ملی و فرادستگاهی بودن موضوع، جلسات دیگری با حضور مسئولان ارشد در این دادستانی برگزار و مصوبات لازم با زمان‌بندی معین و مسئول اقدام تدوین و ابلاغ شد.
وی افزود: در نهایت علاوه ‌بر خودرو‌های موضوع بازدید، دستورات لازم به منظور عرضه چند هزار دستگاه دیگر از خودرو‌های وارداتی نیز صادر و سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی بازگشایی و ارائه خودرو به متقاضیان آغاز شد.