رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد
رشد ۴۵ درصدی تولید تجهیزات پزشکی در 2 سال اخیر
رئیس سازمان غذا و دارو از رشد ۴۵درصدی شاخصهای تولید تجهیزات پزشکی در دو سال اخیر خبر داد و بر نقش نمایشگاهها به عنوان بستری برای معرفی تولیدات باکیفیت تاکید کرد.
به گزارش وبدا، سید حیدر محمدی، در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه تجهیزات پزشکی ایرانمد، گفت: طی دو سال گذشته شاهد رشد ۴۵درصدی شاخصهای تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی بودهایم.
محمدی با بیان اینکه کشورهای همسایه به تجهیزات پزشکی ایرانی علاقهمند هستند، افزود: شاید آمار صادرات رسمی دقیق نباشد، اما بسیاری از کشورهای همسایه مصرفکننده و مشتاق خرید تجهیزات پزشکی با کیفیت تولید ایران هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از تخصیص ۲۰۰میلیون دلار اعتبار برای خرید ماشینآلات تولید حوزه سلامت خبر داد و گفت: در جلسه با مسئولان بانک مرکزی مقرر شد این اعتبار با ارز تالار دوم و با معرفی سازمان غذا و دارو به بانک ارائه شود.
تولید ۱۹۵هزار دُز واکسن ایرانی آنفلوآنزا
خبر دیگر اینکه؛ رئیس سازمان غذا و دارو با رد کمبود واکسن آنفلوآنزا و تامین آن از طریق واردات، از تولید ۱۹۵هزار دُز واکسن ایرانی آنفلوآنزا خبر داد.
سید حیدر محمدی گفت: شرکت تولیدکننده واکسن آنفلوآنزا در ایران تاکنون ۱۹۵هزار دُز واکسن تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای تزریق رایگان به گروههای پرخطر، داده است. قرار است ۲۰۰هزار دُز دیگر نیز برای توزیع در داروخانهها در اختیار شرکتهای پخش دارو قرار گیرد. منتظریم این شرکت واکسنهای تولیدی را زودتر تحویل دهد تا در اختیار مردم قرار دهیم.
محمدی درخصوص واردات واکسن آنفلوآنزا نیز اظهار داشت: تاکنون در مجموع حدود دومیلیون و ۱۰۰هزار دُز مجوز واردات واکسن داده شده که حدود یکمیلیون و ۸۰۰هزار دُز آن وارد کشور شده و در داروخانهها در دسترس مردم قرار دارد. طبق رصدی که انجامشده در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا هم در شرکتهای پخش دارو و هم داروخانهها موجود است.
وی ادامه داد: ۲۵۰هزار دُز نیز واکسن خارجی برای تزریق به گروههای پرخطر تحویل معاونت بهداشت وزارت بهداشت شده است. مردم میتوانند از طریق سامانه تیتک به آدرس ttac.ir یا آدرس mobile.ttac.ir در قسمت داروهای کمبود جستوجو کرده و نزدیکترین داروخانه به محل جستوجو که واکسن آنفلوآنزا دارد را انتخاب و واکسن تهیه کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: کادر بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۵ سال، کودکان ۶ ماه تا پنج سال، بیماران دیابتی، قلبی و عروقی، ریوی، کلیوی، افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند و زنان باردار در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.