قالیباف:
قدرت بازدارندگی ما طوری است که اجازه تجاوز به کشور را نمیدهیم
رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی تاکید کرد: قدرت بازدارندگی ما طوری است که اجازه تجاوز به کشور را نمیدهیم.
محمدباقر قالیباف، رئیسمجلس شورای اسلامی در گفتوگویی درباره میزان آمادگی دستگاههای اجرائی و نظامی کشور در برابر تحولات امنیتی منطقه، گفت: رسالت همه ما در جمهوری اسلامی، برقراری امنیت پایدار است.
وی متذکر شد: از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز توانستهایم با همین قدرت، این وظیفه اولیه و مهم و اساسی را تحت هر شرایطی چه در زمان مقابله با گروههای ملحدی مثل منافقان و چه در جنگ با رژیم بعثی و صدام و چه حادثههای دیگر داشته باشیم.
رئیسمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته ما همیشه گفتهایم که هیچ وقت قصد کشورگشایی نداریم و دنبال این نیستیم که در جایی ناامنی ایجاد کنیم، اما قدرت بازدارندگی فعال ما به گونهای است که حتماً اجازه تجاوز به کشورمان را نمیدهیم. اگر هم کسی این جرأت را پیدا کند، همه پاسخ ما به آنان را در دو عملیات وعده صادق دیدند.
توسلی: قالیباف به تاجیکستان سفر میکند
خبر دیگر اینکه، رئیس گروه دوستی و پارلمانی ایران و تاجیکستان از سفر رئیسمجلس به تاجیکستان به منظور شرکت در کنفرانس سالگرد قانون اساسی این کشور خبر داد.
فتحالله توسلی، رئیس گروه دوستی و پارلمانی ایران و تاجیکستان با اشاره به سفر محمدباقر قالیباف رئیسمجلس شورای اسلامی به تاجیکستان، گفت: این سفر به دعوت مقامات تاجیکستانی انجام میگیرد و ۲ روزه است، بر همین اساس هیئت پارلمانی ایران روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه عازم این کشور میشود.
رئیس گروه دوستی و پارلمانی ایران و تاجیکستان در توضیح اهداف این سفر، تصریح کرد: این سفر اهداف چندجانبه و دوجانبه را دنبال میکند؛ از منظر چندجانبه میتوان به حضور رئیسمجلس در کنفرانس سالگرد قانون اساسی تاجیکستان اشاره کرد و از بعد دوجانبه رئیسمجلس شورای اسلامی و هیئت همراه با رستم امامعلی رئیسمجلس ملی تاجیکستان، محمدطاهر ذاکر زاده رئیسمجلس نمایندگان تاجیکستان و امامعلی رحمان رئیسجمهور تاجیکستان دیدار خواهد داشت.
نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس دوازدهم با بیان اینکه تعدادی از نمایندگان در این سفر رئیسمجلس را همراهی میکنند، ادامه داد: در این سفر مقامات کشور تاجیکستان کنفرانسی را به مناسبت سیامین سالگرد قانون اساسی این کشور برگزار خواهند کرد و رئیسمجلس شورای اسلامی در این کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.
توسلی بیان کرد: رئیسجمهور تاجیکستان در سال ۱۴۰۱ سفری را به ایران داشته است و در این سفر ۱۶ سند همکاری میان دو کشور به امضا رسید. نخستین نشست رایزنی کمیته سیاسی در شهر دوشنبه نیز در سال ۱۴۰۲ انجام شد، همچنین در سفر رئیسجمهور شهید به تاجیکستان ۱۸ سند همکاری میان دو کشور امضا شد و توافقات بسیار خوبی در زمینههای مختلفی صورت گرفت که مهمترین آن لغو روادید میان دو کشور بود.
رئیس گروه دوستی و پارلمانی ایران و تاجیکستان مجلس اظهار کرد: یکی از مهمترین اولویتهای این سفر، گفتوگوهای دوجانبه درخصوص افزایش همکاریها و افزایش مبادلات تجاری میان دو کشور است.
به گزارش مهر، نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس دوازدهم ادامه داد: روابط میان دو کشور، روابط بسیار دوستانهای است و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر توسعه روابط پارلمانی، این سفر میتواند نقش مهمی در این خصوص داشته باشد.