کشتار مردم اینبار در کرانه باختری صهیونیستها اردوگاه طولکرم را بمباران کردند
منابع فلسطینی اعلام کردند رژیم صهیونیستی در جنایتی جدید اینبار در کرانه باختری با بمباران اردوگاه طولکرم دستکم 20 فلسطینی را به شهادت رساند.
در آستانه یک سالگی جنگ غزه ماشین کشتار صهیونیستها همچنان کار میکند. صهیونیستها مستأصل از مقابله با رزمندگان مقاومت در نوار غزه و جنوب لبنان انتقام این شکستها را از مردم غزه و کرانه باختری میگیرند. گزارشها حاکی است ترس و وحشت از حملات پیوسته جبهه مقاومت شهرکنشینان صهیونیست را روانه فرودگاههای رژیم برای خروج از فلسطین اشغالی کرده است. ماشین کشتار رژیم شامگاه پنجشنبه اینبار در کرانه باختری جنایت تازهای را مرتکب شد. بر اساس گزارش منابع فلسطینی ارتش رژیم صهیونیستی اینبار یک قهوهخانه در یکی از محلههای اردوگاه طولکرم در شمال غرب کرانه باختری را هدف حمله هوائی قرار داد که منجر به شهادت ۲۰ نفر شد. همچنین تعدادی در این حمله زخمی شدند. طبق گزارش المیادین، ویدیوهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است نشان میدهد که پیکر برخی شهدا تکه تکه شده و فلسطینیها مجبور شدند آن را در جعبههایی به بیمارستانها منتقل کنند.در این راستا جنبش حماس حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به اردوگاه طولکرم را تنش خطرناکی در تجاوزات مداوم این رژیم به کرانه باختری و دلیلی بر وحشیگری و ورشکستگی این رژیم دانست. جنبش حماس تأکید کرد مقاومت در طولکرم و تمام استانهای کرانه باختری بهرغم جنایتهای رژیم صهیونیستی تسلیم نخواهد شد و سیاست ترورها هرگز ملت فلسطین را از رویارویی و مقابله با رژیم اشغالگر باز نخواهد داشت. جنبش حماس تأکید کرد: ما از ساکنان کرانه باختری میخواهیم تا راهپیماییهایی را در تمام استانها برگزار کرده و برای تشدید درگیری و رویارویی با رژیم اشغالگر تلاش کنند. جنبش حماس بر لزوم مشارکت گسترده مردمی طی روز جمعه در راهپیمایی محکومیت جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان و اعلام بسیج عمومی در برابر اشغالگران تأکید کرد. جنبش فتح نیز اعتصاب سراسری در کرانه باختری طی دیروز جمعه به خاطر شهدای طولکرم را اعلام کرد. جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز اعلام کرد کشتار طولکرم ایجاب میکند تا فلسطینیها یک انتفاضه ملی فراگیر را علیه دشمن صهیونیستی آغاز کنند. گروههای مقاومت در طولکرم نیز تأکید کردند که انتقام خون شهدا را خواهند گرفت. به گزارش ایسنا جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در بیانیهای تأکید کرد: کشتار هولناک اردوگاه طولکرم ثابت میکند که رژیم صهیونیستی طرحهایی برای نسلکشی مردم کرانه باختری مثل نوار غزه و جنوب لبنان دارد. جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد: این جنایتها تنها یک گزینه را برای ملت ما میگذارد و آن پایبندی به مقاومت برای دفاع از سرزمین و وطن و آینده فرزندان ما و تشدید مقاومت علیه سربازان و شهرکنشینان در تمام اماکن است.
شهادت فرمانده حماس
منابع فلسطینی اعلام کردند که یکی از فرماندهان گردانهای القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در حمله هوائی جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به اردوگاه طولکرم در شمال کرانه باختری به شهادت رسیده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، این فرمانده، « زاهی عوفی» معروف به «طوفان» نام داشته است.
استقبال از وزیر خارجه سوئد با گوجه و پیاز
جنبش همبستگی با ملت فلسطین نیز در سرتاسر جهان با قوت و قدرت به فعالیت خود ادامه میدهد. دیروز رسانهها اعلام کردند که حامیان فلسطین در سوئد، وزیر خارجه این کشور را به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی با پرتاب گوجه و پیاز مجبور به فرار از صحن پارلمان این کشور کردند. به گزارش ایسنا، بر اساس تصاویری که رسانههای سوئدی منتشر کردند «ماریا مالمر اشتنرگارد»، وزیر امور خارجه جدید سوئد در حالی که در بحثی در پارلمان بر سر نحوه رأی دادن سوئد برای همهپرسی سازمان ملل در قضیه رژیم صهیونیستی و کرانه باختری شرکت داشت، هدف اعتراضات و شعارهای حامیان فلسطین در صحن پارلمان قرار گرفته و در مواجهه با پرتاب گوجه و پیاز مجبور به ترک آنجا شد.«آن سوفی مالم»، رئیس پارلمان سوئد درباره این رخداد گفت فعالان حامی فلسطین در حالی که دستان خود را به نشانه اعتراض به رنگ قرمز درآورده بودند شروع به پرتاب این صیفیجات به سمت وزیر خارجه سوئد کردند. این اتفاق بعد از آن به وقوع پیوست که اشتنرگارد به پرسشی درباره وضعیت فلسطین و فلسطینیها پاسخ داد و سپس جلسه دچار تشنج شد. افراد حاضر به عنوان مستمع در این جلسه فریاد اعتراض و شعار سر داده و وزیر امور خارجه سوئد را به پشتیبانی از نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها متهم کردند. روزنامه «دیگنس نیتر» سوئد گزارش داد که نیروهای امنیتی پارلمان در زمان انجام بازرسیها نتوانستهاند ورود پیازها و گوجهفرنگیهایی که به سمت وزیر امور خارجه سوئد پرتاب شد را شناسایی کنند. این رویداد «اولف کریسترسون»، نخستوزیر سوئد را مجبور به دستور دادن برای تشدید تدابیر امنیتی بعد از این حادثه کرد.
تظاهرات حمایتی از فلسطین در آلمان
در آلمان نیز هزاران نفر از مردم این کشور روز پنجشنبه با برگزاری تظاهراتی گسترده در برلین خواستار توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی و اوکراین شدند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، این تظاهرات به دعوت گروههای چپگرای آلمانی برگزار شد و شرکتکنندگان بنرها و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «مذاکره! نه به تسلیحات»، «نه به جنگ»، «صلحطلبی سادهلوحی نیست.»
برخی دیگر نیز پرچمهای فلسطین و نشانه و پلاکاردهای ضدآمریکایی حمل میکردند. یکی از خواستههای اصلی معترضان توقف ارسال سلاحهای آلمانی به اوکراین و فلسطین بود. به گزارش دویچهوله، سازماندهندگان تظاهرات، شمار شرکتکنندگان را ۴۰ هزار نفر اعلام کردند. جنبش «جنگی دیگر، هرگز» اعلام کرد دولت آلمان باید صادرات سلاح به اوکراین و اسرائیل را متوقف کرده و در راستای توقف خصومتها در اوکراین و خاورمیانه تلاش کند. این تظاهرات در آستانه سفر هفته جاری جو بایدن رئیسجمهور آمریکا برگزار شد. قرار است وی در پایگاه نظامی آمریکا در رامشتاین در شرق آلمان با متحدان اوکراین درباره حمایت از کییف رایزنی کند.
جاسوسی نتانیاهو از جانسون
خبر دیگر این که نخستوزیر پیشین انگلیس در اظهاراتی، از کار گذاشته شدن دستگاه شنود توسط همتای صهیونیستی خود به منظور جاسوسی خبر داد. به گزارش ایسنا، «بوریس جانسون» نخستوزیر اسبق انگلیس در کتاب خود نوشته است «پس از سفر نتانیاهو (نخستوزیر رژیم صهیونیستی) به انگلیس، تیم امنیتی من دستگاه شنود در سرویس بهداشتی شخصیام پیدا کردند.» طبق گزارش نشریه «پالتیکو»، جانسون در کتاب خاطرات خود تحتعنوان «رها شده» که طی هفته جاری منتشر خواهد شد به جزئیات این مسئله پرداخته است. او در گفتوگو با نشریه انگلیسی «تلگراف» گفت: «بیبی (اسم مستعار نتانیاهو) مدتی در دفتر من حضور داشت، شاید این اتفاق تصادفی بوده، اما بعدها، پس از پایان یافتن سفر او، اعضای تیم امنیتی من در سرویس بهداشتی دستگاه شنود پیدا کردند.» نشریه تلگراف جانسون را تحت فشار قرار داد تا جزئیات بیشتری را فاش کند، اما او فقط گفت: «همه جزئیات در کتاب نوشته شده است.» پالتیکو در سال ۲۰۱۹ نیز گزارش کرد که به باور دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی درحال کار گذاشتن دستگاه شنود در نزدیکی کاخ سفید و دیگر نقاط و مراکز حساس آمریکا بوده است.