کد خبر: ۲۹۵۳۸
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۴
فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد

برگزار ی‌ رزمایش دریایی ولایت 93 اوایل دی ماه

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: رزمایش ولایت 93 اوایل دی ماه سال جاری در منطقه مدار 10 درجه (شمال اقیانوس هند) برگزار می‌شود.


امیر دریادار حبیب‌الله سیاری  در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بزرگترین دستاورد نیروی دریایی این بوده که این نیرو با تدبیر رهبری در آبهای آزاد حضور پیدا کردند، دیگر قرار نیست نیروی دریایی فقط در آبهای سرزمین خود رزمایش داشته باشد.
وی افزود:‌ ما نه برای تجاوز به کشوری، بلکه برای دفاع از منافع کشور خود در آبهای آزاد حضور داریم.
سیاری همچنین خاطر نشان کرد: امیدواریم در این رزمایش بتوانیم از شناور و یا سلاح‌های جدید استفاده کنیم.
فرمانده نیروی دریایی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون ناوگروه سی و دوم نیروی دریایی در ورودی باب‌المندب گشت زنی می‌کند، خاطر نشان کرد: منطقه ماموریت این ناوگروه در منطقه باب‌المندب، خلیج عدن و دریای سرخ است. این ناو گروه در این منطقه گشت‌زنی می‌کند و امنیت خطوط ارتباطی شناورهای ایرانی و همچنین شناورهای‌ سایر کشورها را تامین می‌کند.
سیاری درباره‌ی رونمایی از زیردریایی فاتح نیز گفت: امیدواریم این زیر دریایی در روز 7 آذر رونمایی شود البته این رونمایی به دستور سلسله مراتب بالاتر نیز نیاز دارد.
وی خاطر نشان کرد: نیروی دریایی همواره اعلام کرده که با همه کشورهای حوزه‌ خلیج‌فارس و همسایه‌های اقیانوس هند آماده رفت و آمد، تبادل علمی آموزشی و رزمایشی است بطور مثال ما با کشور عمان در حوزه‌های مختلف تعامل داشته و رزمایش نیز برگزار می‌کنیم.کشورهای منطقه خلیج فارس از ایجاد اتحادیه‌ها علیه ایران سودی نبرد، زیرا این اتحادیه‌ها پشتوانه‌ مردمی و هویتی نداشته بنابراین بی‌نتیجه خواهد بود.
سیاری در پایان خاطرنشان کرد: نیروی دریایی آمادگی حضور در اقیانوس اطلس را دارد، ولی باید مجوز آن توسط سلسله مراتب بالاتر به ما اعلام شود.