کد خبر: ۲۹۳۶۵۱
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲

اخبار کوتاه از فوتبال

 
 
اعتراض پرسپولیس پذیرفته شد، یک سهمیه برگشت
سازمان لیگ اعتراض باشگاه پرسپولیس را پذیرفت و یک سهمیه سرخپوشان برای جذب بازیکنان خارجی را برگرداند.
پرسپولیس چند روز پیش در نامه‌ای به سازمان لیگ نسبت به کسر دو سهمیه خارجی این باشگاه که به دلیل عدم حضور وحدت هنانوف و نبیل باهویی در 60 درصد مسابقات اعمال شده بود، اعتراض کرد.
پس از این اتفاق، پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد سازمان لیگ تاکنون پاسخی به اعتراض باشگاه پرسپولیس نداشته که این موضوع با واکنش سازمان لیگ همراه شد. این سازمان در پاسخ به سرخپوشان اعلام کرد در تاریخ 20 تیر ماه تعداد سهمیه خارجی پرسپولیس به این باشگاه اعلام شده است، موضوعی که پرسپولیسی‌ها معتقدند پیش از اعتراض باشگاه به کسر تعداد سهمیه بازیکنان خارجی بوده و ربطی به اعتراض آنها ندارد و هنوز کمیته تدوین مقررات پاسخی به اعتراض‌شان در این باره نداده است.
این کش‌و‌قوس‌ها باعث شد رضا درویش دیروز به سازمان لیگ برود و پیگیر وضعیت اعتراض باشگاه پرسپولیس شود. در نهایت با اعلام مسئولان سازمان لیگ به سرخپوشان مشخص شد اعتراض این باشگاه درباره وحدت هنانوف و اینکه قرارداد این بازیکن سه سال پیش و قبل از ابلاغ آیین نامه سازمان لیگ منعقد شده است، مورد پذیرش قرار گرفته اما درباره نبیل باهویی باید کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال نظر دهد. مدارک پزشکی نبیل باهویی باید ابتدا مورد تأیید ایفمارک قرار بگیرد و سپس کمیته وضعیت در این‌باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.
به این ترتیب فعلاً سهمیه خارجی پرسپولیس برای فصل بیست‌و‌چهارم 1+4 خواهد بود و باید دید چه تصمیمی در مورد یک سهمیه دیگر سرخپوشان گرفته خواهد شد.
پرسپولیس در حال حاضر الکسیس گوندوز، گئورگی گولسیانی، ایوب العملود و اوستون اورونوف را به عنوان سهمیه‌های خارجی دراختیار دارد و این درحالی بود که انتظار می‌رفت با توجه به دستورالعمل این فصل که با افزایش یک سهمیه خارجی دیگر همراه شده، این باشگاه بتواند برای تقویت خود در مسیر حضوری موفق و قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا، دو خارجی دیگر نیز جذب کند. بر این اساس حتی طی روزهای اخیر شایعات زیادی درباره جذب مدافع چپ و همچنین مهاجم خارجی در پرسپولیس شکل گرفته بود که البته بازی با اسم‌ها در نهایت به نتیجه مطلوبی برای تیم مدیریتی همراه نشد و آنها در مذاکره با گزینه‌های مدنظر خود ناکام ماندند.
آخرین اخبار از نقل و انتقالات فوتبال باشگاهی ایران
*باشگاه نساجی مازندران پس از جذب سیامک نعمتی از تراکتور با حامد پاکدل مهاجم فصل گذشته پیکان به توافق رسید و او در لیگ بیست و چهارم به جمع شاگردان ساکت الهامی اضافه شد. همچنین بابک مرادی که در ابتدای فصل جاری به نساجی پیوسته بود و با این تیم در اردوی پیش فصل در ترکیه حضور یافته بود پس از مذاکره با مسئولان تیم شمالی از این تیم جدا شد.
* پس از مذاکره سعید مظفری‌زاده سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور تبریز و با طی روند قانونی ثبت قرارداد، علیرضا آرتا مدافع میانی فصل گذشته گل‌گهر سیرجان با امضای قرارداد سه ساله به طور رسمی به جمع شاگردان دراگان اسکوچیچ اضافه شد. همچنین پوریا پورعلی‌ هافبک دفاعی ملوان که همراه با تیم تراکتور در اردوی ترکیه حضور داشت و در چند بازی تدارکاتی برای سرخپوشان تبریزی نیز به میدان رفته بود دیروز با قراردادی دو ساله به تراکتور پیوست.
* تیِوی بیفوما وینگر کنگویی- فرانسوی با سابقه 48 بازی و 16 گل برای تیم ملی کنگو با امضای قراردادی به استقلال خوزستان پیوست.بیفوما 32 ساله که سابقه بازی در باشگاه‌های مطرحی چون اسپانیول و لاس‌پالماس اسپانیا، وست برومویچ انگلیس، باستیا و بورسا اسپور را در کارنامه دارد، فصل گذشته را در لیگ برتر یونان و تیم کیفیسیا سپری کرد. این وینگر باتجربه سابقه بازی در تیم‌های جوانان و امید فرانسه را دارد، اما در رده بزرگسالان برای تیم ملی کنگو بازی کرده است و سابقه کاپیتانی نیز دارد.
* پس از اینکه قاسم شهبا به دلیل مشکلات شخصی از هدایت تیم فوتبال مس کرمان کناره‌گیری کرد، باشگاه صنعت مس بلافاصله علی سامره را به‌عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی کرد.همچنین داوود مهابادی از دیگر مربیان فعال تیم‌های لیگ دسته یک به ‌عنوان مدیر فنی در تیم صنعت مس معرفی شد.