کد خبر: ۲۹۳۰۷۵
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
معاون کمیته امداد خبر داد

جمع‌آوری ۲۷۰۰ میلیارد تومان زکات در سال ۱۴۰۲

 
 
 
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: سال ۱۴۰۲ در مجموع ۲۶هزار و ۹۹۸میلیارد ریال زکات در سراسر کشور جمع‌آوری شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، حبیب‌اله آسوده با اعلام این خبر افزود: از این میزان ۱۴هزار و ۹۳۹میلیارد ریال زکات مستحب و سه‌هزار و ۶۸۹میلیارد ریال زکات واجب بوده است. همچنین هشت‌هزار و ۳۷۰میلیارد ریال نیز مربوط به فطریات، کفارات و ردمظالم بوده که در سال ۱۴۰۲ جمع‌آوری شده است.
آسوده ادامه داد: بر همین اساس از نظر روش‌های دریافت زکات نیز هزار و ۵۵۹میلیارد ریال زکات به صورت نقدی و واریز به حساب امداد و سه‌هزار و ۷۰۷میلیارد ریال نیز به صورت غیرنقدی و اهدایی به کمیته امداد بوده است.
وی اظهار داشت: کمک مستقیم خیران و حامیان نیز در بخش زکات ۱۰هزار و ۴۱۷میلیارد ریال را شامل شده است و مراکز نیکوکاری نیز ۱۱هزار و ۲۷۵میلیارد ریال زکات جمع‌آوری کرده‌اند.