کد خبر: ۲۹۲۴۸۵
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
وزیر علوم: 

جذب‌های غیرقانونی در دانشگاه‌ها شدنی نیست مدعیان اسامی را اعلام کنند

وزیر علوم با بیان اینکه جذب‌های غیرقانونی در دانشگاه‌ها به هیچ عنوان شدنی نیست، گفت: اگر مواردی وجود دارد اسامی را به بنده اعلام کنند تا سریعا دستور پیگیری بدهم.
 
 
 
 
محمدعلی زلفی گل در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص برخی حواشی اخیر جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها ارائه داد و اظهار داشت: شیوه جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها روال خاص خود را دارد کسی که باید جذب این مراکز شود باید هفت خوان رستم را طی کند؛ یعنی باید ابتدا در فراخوان جذب شرکت نماید پس از آن گروه و دانشگاه باید مدارک این متقاضیان را طی کند تا مطمئن شوند این مدارک با شرایط دانشگاهی که می‌خواهند در آن جذب شوند مطابقت دارد یا نه. زلفی گل افزود: ما در دانشگاه‌ها با یک جامعه نخبه سرکار داریم و به این راحتی‌ها نمی‌توانیم هر کاری انجام داد. کاملا مشخص هست چه کسانی در دانشگاه جذب می‌شوند معدل، دانشگاه محل تحصیل، مدارک علمی و غیره مقایسه می‌شود. حتی امکان اعتراض و شکایت برای این افراد وجود دارد و پرونده این افراد در صورت شکایت در دانشگاه دیگری مورد بررسی مجدد قرار می‌گیرد. وی ادامه داد: جذب غیرقانونی در دانشگاه‌ها به هیچ عنوان امری نشدنی است جدا از این مگر ما آخرت خود را به خاطر دنیای دیگران نابود می‌کنیم. ما معتقد هستیم از هر دستی بدهیم از دست دیگری می‌توانیم بگیریم. بنابراین عمل جذب غیرقانونی در دانشگاه‌ها شدنی نیست.
وزیر علوم تاکید کرد: اگر مواردی از جذب‌های غیرقانونی در دانشگاه‌ها سراغ دارند اسامی آن را اعلام کنند من سریع در فرصتی که دارم آن را بررسی خواهم کرد. البته برخی موارد در این زمینه اعتراضاتی به من می‌کنند که بنده سریع دستور پیگیری و احقاق حق می‌دهم تا ظلمی صورت می‌گیرد حتی مواردی بوده که پس از بررسی مجدد اصلاح شده است. گاهی مواقع  هم دیدیم موردی که جذب شده درست بود اما اشتباهی رخ داده است را سعی می‌کنیم ظرفیتی دیگر در اختیارش قرار بدهیم تا حق آن فرد ضایع نشود.