کد خبر: ۲۹۱۷۲
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

اخبار کوتاه از فوتبال


دستور پیگیری آزادی مایلی‌کهن از سوی وزیر ورزش
محمد مایلی کهن سرمربی سابق تیم ملی فوتبال که به دلیل مصاحبه‌هایی علیه علی دایی به چهار ماه حبس تعزیری محکوم شده بود، دیروز خود را به اجرای احکام قوه قضاییه معرفی کرد و پس از حضور در کلانتری ارگ برای گذراندن دوران حبس به زندان اوین منتقل شد. البته پس از این اتفاق وزیر ورزش و جوانان دستور پیگیری آزادی محمد مایلی کهن را به معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت ورزش و جوانان داد.ناظمی، مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان با اعلام این خبر گفت: پس از اینکه حکم محمد مایلی کهن اجرا و وی به زندان اوین منتقل شد، دکتر گودرزی به معاونت حقوقی و پارلمانی وزارت ورزش و جوانان دستور داد پیگیر وضعیت آقای مایلی کهن باشند و مقدمات آزادی او را فراهم کنند.ناظمی گفت: ایجاد چنین فضاهایی در ورزش، بداخلاقی‌ها و شکستن حرمت‌ها را ترویج می‌دهد. به زندان رفتن معلمان و مربیان و یا به دادگاه کشیده شدن آنها چهره‌های ورزشی را خدشه‌دار می‌کند و به نفع ورزش کشور نیست.وی گفت: برای دکتر گودرزی مسائل فرهنگی و رعایت مسائل اخلاقی و منش‌های پهلوانی در اولویت قرار دارد و برای جلوگیری از گسترش این مسائل در ورزش واکنش نشان دادند.ناظمی درباره شکایت وزیر ورزش و جوانان از علی دایی گفت: وزارت ورزش و جوانان تا روشن شدن تکلیف این پرونده‌ شکایتش را پیگیری خواهد کرد و مطمئنا هدف وزیر ورزش و جوانان جلوگیری از یک‌سری بداخلاقی‌ها و حرمت شکنی‌های متداول در ورزش است. قطعا وزارت ورزش و جوانان حرمت همه قهرمانان، ورزشکاران و مربیان خود را داشته و اجازه نمی‌دهد که چهره ورزش کشور در نزد مردم زشت جلوه کند.
احتمال برگزاری دو دربی در فاصله ۱۲ روز
کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران، برنامه مرحله یک چهارم نهایی و نیمه نهایی جام حذفی گرامیداشت هفته بسیج و تکریم فرهنگ بسیجی را اعلام کرد.برنامه این دیدارها به شرح زیر است: پنج‌شنبه 6 آذر 93(مرحله یک چهارم):*نفت تهران-صنعت ساری(ساعت 14:30)*تراکتورسازی-پدیده خراسان(ساعت 14)
*گل‌گهر سیرجان-پرسپولیس(ساعت 14)*ذوب آهن-استقلال تهران(ساعت 17:20)
*جمعه 14 آذر 93(مرحله نیمه نهایی):*برنده ذوب آهن-استقلال تهران-برنده گل گهر سیرجان-پیروزی  *شنبه 15 آذر 93*برنده تراکتورسازی- پدیده خراسان  – برنده نفت تهران- صنعت ساری
معرفی3 نامزد نهایی برترین بازیکن سال آسیا
سه نامزد نهایی برترین بازیکن سال آسیا معرفی شدند.ناصر الشمرانی، مهاجم الهلال عربستان در کنار اسماعیل احمد، بازیکن العین امارات و خلفان ابراهیم برنده این عنوان در سال 2006 به عنوان سه نامزد نهایی برترین بازیکن فوتبال آسیا در سال 2014 انتخاب شدند.مراسم انتخاب برترین‌های فوتبال آسیا 30 نوامبر در مانیل فیلیپین برگزار خواهد شد که این مراسم شصتمین سالگرد تاسیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نیز هست.
مشکل خروجی بازیکنان حل شد
سرپرست تیم فوتبال امید از حل شدن مشکل خروج از کشور بازیکنان این تیم خبر داد. محمد خاکپور عصر دیروز از حل شدن مشکل خروج از کشور بازیکنان تیم امید برای حضور در اردوی تدارکاتی قطر خبر داد و گفت: تیم امید با تمام بازیکنان انتخاب شده به اردوی تدارکاتی قطر اعزام می‌شود.این تیم قرار است امروز به قطر رفته و دو بازی تدارکاتی در آنجا داشته باشد.
داور ازبکستانی برای دیدار ایران - کره
نشست هماهنگی دیدار دو تیم ملی ایران و کره‌جنوبی دیروز در محل فدراسیون فوتبال برگزار شد و مقرر شد داور ازبکستانی این بازی را قضاوت ‌کند. در این نشست قرار شد تا این دیدار روز سه‌شنبه 27 آبانماه راس ساعت 16:25 در ورزشگاه آزادی برگزار شود. قضاوت این دیدار بر عهده والنتینو لوکوالنکو ازبکی بوده و دو کمک از ازبکستان به همراه موعود بنیادی فر در این دیدار قضاوت می‌کنند.