کد خبر: ۲۹۰۶۵
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۹
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

قیمت لبنیات تا پایان سال گران نمی‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: قرار نیست تا پایان سال در قیمت محصولات لبنی که به دست مصرف کننده می‌رسد، تغییری ایجاد شود.


حسن رکنی در گفت‌وگو با مهر در رابطه با جلسه اخیر مسئولان دولتی، دامداران و انجمن صنایع لبنی درباره بررسی مشکلات دامداران سراسر کشور، گفت: در جلسه مذکور هیچ بحثی راجع به افزایش قیمت محصولات لبنی مطرح نشد، برهمین اساس، هیچ تغییری قرار نیست در بهای محصولات نهایی که به دست مصرف کننده می‌رسد، ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در این جلسه مشکلات دامداران مورد بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، قرار بود کارخانجات صنایع لبنی شیرخام را به قیمت 1440 تومان از دامداران خریداری کنند که این اتفاق رخ نداد؛ به همین دلیل قرار شد دولت مابه‌التفاوتی را برای آنها بپردازد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در این جلسه قرار شد برای سه ماهه نخست امسال ماهانه 75 میلیارد تومان یارانه (در مجموع 225 میلیارد تومان) به واحدهای تولید کننده شیر اختصاص پیدا کند.
رکنی با بیان اینکه پروسه تحویل این یارانه به تولیدکنندگان به دستورالعمل اجرایی کار بستگی دارد، گفت: همچنین قرار شد موضوع چگونگی اختصاص یارانه یا خرید شیرخام از دامداران در ماه‌های باقی‌مانده سال در سطح کارگروهی به ریاست وزیر جهاد کشاورزی بررسی کارشناسی، جمع‌بندی، تنظیم و برای پیگیری در قالب گزارشی به هیئت دولت تقدیم شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین از اختصاص یارانه 300 میلیارد تومانی برای توزیع شیر در مدارس خبر داد و گفت: مبلغ 150 میلیارد تومان برای این امر کارسازی شده و قرار است 150 میلیارد تومان دیگر نیز ظرف یک هفته آینده برای آن کارسازی شود.پیش از این، دولت یک‌بار با افزایش 15درصدی قیمت لبنیات موافقت کرده بود.