کد خبر: ۲۹۰۴۷
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۹

اخبار کوتاه از فوتبال


2 باشگاه لیگ برتری در خطر سقوط به لیگ دسته دوم
دو باشگاه لیگ برتری فوتبال ایران در صورتی که نتوانند مجوز حرفه‌ای حضور در لیگ برتر ایران را کسب کنند و مدارک‌شان را کامل کنند نه تنها از لیگ برتر حذف می‌شوند بلکه به لیگ دسته دوم سقوط پیدا می‌کنند. این خبر را رئیس سازمان لیگ اعلام کرد.
شنبه آخرین مهلت استقلال و پرسپولیس
رئیس کارگروه خصوصی‌سازی و واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس با بیان این‌که شنبه آینده آخرین جلسه برای گزارش‌های مالی نهایی این دو باشگاه برگزار می‌شود، گفت: در حال حاضر باشگاه استقلال صورت‌های مالی منتهی به تاریخ 31 تیرماه سال 92 خود را تهیه کرده و گزارش حسابرسی آن آماده است اما در این زمینه پرسپولیس گزارش مالی خود را که منتهی به سال 92 باشد آماده نکرده و تا هفته آینده این گزارش باید آماده باشد.
کرار به کمیته انضباطی استقلال نرفت
هافبک عراقی استقلال در جلسه کمیته انضباطی این باشگاه حاضر نشد. جاسم کرار، هافبک عراقی استقلال عصر دیروز در جلسه‌ کمیته انضباطی این باشگاه شرکت نکرد. این بازیکن که چندی پیش از سوی کمیته انضباطی استقلال به دلیل دریافت کارت زرد غیر فنی در بازی با تراکتورسازی به کمیته انضباطی دعوت شده بود، در حالی که می‌توانست با حضور در این جلسه دفاعیاتش را ارائه دهد ترجیح داد در باشگاه استقلال حاضر نشود. با توجه به عدم حضور جاسم کرار در جلسه کمیته انضباطی باشگاه استقلال، احتمالا وی با محرومیت سنگینی از طرف آبی‌پوشان روبه‌رو خواهد شد.
پایان بی‌نتیجه جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال
جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال بدون هیچ گونه نتیجه‌ای پایان یافت. از ساعت 15:30 دیروز کمیته فنی فدراسیون فوتبال در محل این فدراسیون تشکیل جلسه داد تا درباره انتخاب سرمربی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان تصمیم‌گیری کند. پس از پایان جلسه هومن افاضلی که از جلسه خارج شده بود به خبرنگاران گفت: در جلسه امروز(دیروز) درباره شرایط گزینه‌های سرمربیگری تیم جوانان و نوجوانان بحث و تبادل نظر شد اما هیچ گزینه‌ای را مطرح نکردیم.
قلعه‌نويي: اتفاقات تبريز پروژه آقاي نبي بود
امير قلعه‌نويي سرمربی تیم استقلال به شدت از فحاشی تماشاگران تراکتورسازی و اتفاقات به وقوع پيوسته در تبريز دلگير است. او  دیروز ضمن ابراز گلایه از این برخورد، روي سخن خود را به سمت دبيرکل فدراسيون فوتبال و رئيس کميته انضباطي ‌برد و از آنها بابت رفتار دوگانه‌شان انتقاد کرد. سرمربي استقلال معتقد است محمد نبي حکم محروميت تراکتورسازي را در کشوي دفترش نگه داشته و از ابلاغ آن خودداري کرده است و حسن‌زاده هم برخلاف محروميت‌ها و جرايمي که براي او در نظر مي‌گيرد توجهي به اتفاقات تبريز ندارد: آقاي نبي که 3 روز حکم را در کشوي دفترتان نگه داشته‌ايد چطور حکم آندو تيموريان را يک ساعته اعلام مي‌کنيد؟ کاري به محروميت هواداران تراکتورسازي ندارم و خدا را گواه مي‌گيرم که از بازي با تماشاگر استقبال هم مي‌کردم و آن را با عدم اعتراض‌مان نشان داديم. اما اتفاقات تبريز پروژه آقاي نبي بود! وقتي بهروان مي‌گويد اگر من نبودم اين بازي بدون تماشاگر مي‌شد چه بايد گفت؟ پا گذاشتن روي قانون از نظر آقايان افتخار شده است.
captcha