kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۰۱۷۶
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹

کیهان و خوانندگان

 
 
* تا روز انتخابات یعنی 8 تیرماه هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیس‌جمهور آینده کشور را مشخص می‌کند. در این مسیر دام‌ها و راهزنانی پنهان‌ وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأی‌دهندگان نمی‌دهند. بنابر این نسبت به آنان باید هوشیار باشیم.
نداف
* یکی از محاسن قابل ذکر و برجسته دولت سیزدهم درک این نکته مهم بود که برخلاف دولت قبل در سیاست ‌خارجی از همه ظرفیت‌های کشور به سود منافع ملی استفاده شد. بدیهی است که تجمیع و هم‌افزایی سیاست‌خارجی با توان دفاعی و امنیتی، بهره‌گیری از حمایت‌های مجلس شورای اسلامی و حتی بخش قضائی کشور و در رأس همه اینها هدایت‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی بی‌تردید، امکانات و فرصت‌های بیشتری را در اختیار دستگاه سیاست‌ خارجی قرار می‌دهد.
اقبالی
* ادعای هیچکاره بودن رئیس‌جمهور از سوی بعضی افراد معلوم‌الحال در گذشته و امروز سناریو تکراری و سوخته‌ای است که هربار در آستانه انتخابات تکرار می‌شود. اگر صاحب این جایگاه هیچکاره بود اولا دیگر نیازی به این لشکرکشی برای ثبت‌نام وجود نداشت. ثانیا این که چه کسی رای بیاورد نباید این قدر برای دشمنان این سرزمین اهمیت داشته باشد.
بامدادیان
 * در روزهای تشکیل دولت سیزدهم، هم مراکز پژوهشی خارجی و هم کارگزاران دولت دوازدهم بر شکست چند ماهه دولت آیت‌الله رئیسی عزیز اتفاق نظر داشتند و افزایش قیمت دلار تا ۱۵۰ هزار تومان را در همان ماه‌های اولیه دولت جدید پیش‌بینی می‌کردند. اما دولت سیزدهم به حول و قوه الهی با عزمی راسخ و حمایت مردم به شکل حیرت‌آور بر مشکلات غلبه نمود و چراغ امید و اعتماد را در دل مردم روشن کرد. رئیس‌جمهوری که می‌خواهد سکاندار قوه مجریه باشد باید پا جای پای چنین دولتی بگذارد و گرنه خود را کنار بکشد و کشور را دوباره مثل دولت دوازدهم درمانده نکند.
‌‌‌پیرمند
* جای هزاران شکر دارد در ایرانی زندگی می‌کنیم که بین شش نفر نامزد تایید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان با ترکیب شش نفر حقوقدان و شش نفر فقیه‌، دست به انتخاب اصلح می‌زنیم. نه مثل آمریکا که ادعای کدخدای جهان را دارد اما مردمش فقط حق دارند چند ماه دیگر در انتخابات این کشور بین یک دیوانه و یک جن‌‌زده که با هوا دست می‌دهد یکی را انتخاب بکنند.
توکلی
*یکی از مدعیان اصلاحات بعد از شهادت شهید رئیسی مصاحبه کرده و گفته آیت‌الله رئیسی در پیشبرد کارها و اتمام پروژه‌های ناتمام تلاش بسیار می‌کرد و برای پیشرفت کارها شب و روز نمی‌شناخت. اعتماد به نفس را در میان مردم بالا برد و روحیه کار و تلاش را در کشور ترویج کرد. اعتراف ایشان جای تقدیر و تشکر دارد اما آنچه دل امام خامنه‌ای و امت او را می‌سوزاند این است که چرا تا قبل از شهادت این شهید‌، خدمات بزرگ او را منکر می‌شدند؟
رزاقیان
* روزنامه‌های زنجیره‌ای که تا دیروز از ناامیدی و تحریم انتخابات می‌گفتند و می‌نوشتند ولی بعد از اعلام نامزدهای تایید صلاحیت شده از سوی شورای محترم نگهبان و تایید نامزد مورد نظرشان تغییر ماموریت داده و همه از مشارکت و رای دادن به فلان نامزد می‌نویسند. خارج از پلشتی‌ها و سیاسی‌کاری‌های این جریان باید گفت این امر بی‌نهایت خوشحال‌کننده است و می‌تواند شور و نشاط سیاسی را که مایه امید ملت و یاس و سرخوردگی بدخواهان ایران است را به دنبال داشته باشد.
 اسدزاده
* ضدانقلاب‌های داخل و خارج کشور با دیدن صحنه پرشور، متکثر و رقابتی انتخابات ۱۴۰۳، با همه توان فعال شده‌اند تا نگذارند حماسه باشکوه دیگری در این کشور شکل گیرد. آنان تلاش می‌کنند تا با ناامیدسازی‌، از حضور حداکثری مردم در پای صندوق رأی جلوگیری کنند. یقین دارم مردم هوشیار کشورم ناکامشان خواهند گذاشت و دشمن آرزو به دل خواهد ماند. 
جمشیدیان
*عدم فروش نفت در دولت قبل برای فشار آوردن به مردم به منظور تمکین در برابر خواسته‌های غرب‌، طعم تلخ ذلت را در این دنیا بیش از پیش به دلقک‌های منافق چشاند و حتما در سرای آخرت بیشتر رسوایشان خواهد کرد.
بالار
*هر چند وضعیت کنونی که در برجام پدید آمده، ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از برجام است. اما ترامپ آن روزی تصمیم قاطع به خروج از برجام گرفت که اطمینان یافته بود دولت ایران در برجام باقی می‌ماند . یادمان نمی‌رود آقای روحانی رئیس‌جمهور سابق دقایقی بعد از خروج ترامپ از برجام بیان کرد خوشحالم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است! روزنامه دولت هم درست در فردای خروج آمریکا از توافق هسته‌ای تیتر «برجام بدون مزاحم» را در صفحه اول چاپ کرد. با این وضعیت ترامپ باید خیلی احمق باشد که از برجام خارج نشود.
شهمیرزادی
*پشت پرده ربات همستر کامبت کسب انتفاع برای شرکت تأمین‌کننده و پشتیبانی‌دهنده زیرساخت ربات‌، یعنی تلگرام است. متولیان این نرم‌افزار احیاناً می‌توانند با فروش اطلاعات کاربران نیز کسب درآمد داشته باشند. در ضمن مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی از این ربات نیز بخش احتمالی این پروژه است که نمی‌شود نادیده گرفت.
نعیمی
* ناکامی ارتش اشغالگر صهیونیستی در غزه و جبهه شمالی و تشدید حملات دقیق و کوبنده حزب‌الله انتقادات علیه سران این رژیم در داخل سرزمین‌های اشغالی را به شدت افزایش داده به‌گونه‌ای که لیبرمن وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در شبكه اجتماعی ایکس نوشته است دقیقاً هشت ماه از آن شنبه سیاه می‌گذرد، هشت ماه که در آن ما به جای پیروزی کامل، تحقیر کامل را دریافت کردیم.
عمرانی
*وقتی بودجه آژانس انرژی اتمی به شدت به کمک‌های کشورهای عضو به ویژه به آمریکا وابسته است و روند انتصاب مدیرکل آن اغلب بر اساس ملاحظات سیاسی و منافع کشورهای قدرتمند انجام می‌شود و مدیران کل آژانس هم معمولاً بعد از انتصاب در موضع‌گیری‌های خود بیشتر رویه‌ای سیاسی را دنبال می‌کند تا فنی معلوم می‌شود از همان ابتدای تأسیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این سازمان بخشی از تار و پود سیاست بین‌الملل بوده و نفوذ واشنگتن در آن امری کاملاً مشخص و بدیهی است.
آقایی
*چه کسی تصور می‌کرد یک زمانی شهروندان فرانسوی با برگزاری تظاهرات در برابر مقر کمیته المپیک در پاریس ضمن اعلام حمایت خود از فلسطین، خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از المپیک ۲۰۲۴ بشوند. امروز جنایت‌های وحشیانه صهیونیست‌ها از یک طرف و مظلومیت مردم فلسطین از سوی دیگر موجب شده وجدان‌های بیدار و فطرت‌های پاک در هر کجا که هستند طرف درست تاریخ بایستند.
پرتوی
* جمهوری اسلامی ایران در طول بیش از 45 سال گذشته، حقیقتا پرچمدار مبارزه با صهیونیست‌ها است ولی در جهان عرب فضای غالب، خیانت و سازش بوده است. امروز جامعه جهانی تشنه شنیدن واقعیت درباره اشغال فلسطین است، و این جمهوری اسلامی ایران است که باید این تشنگان حقیقت را سیراب نماید.
قنبرزاده
* حماس در عملیات غافلگیر‌کننده 7 اکتبر مسئله فلسطین را که با خیانت برخی کشورهای عرب به فراموشی سپرده شده بود‌، به صدر مسائل افکار عمومی دنیا آورد و این یکی از مهم‌ترین پیامدها و اهداف عملیات بزرگ 7 اکتبر است.
خان‌بابایی
* عبدالحمید اسماعیل‌زهی در خطبه‌های نماز جمعه مسجد مکی زاهدان به موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخته و در اقدامی قابل تأمل تلاش کرده مردم را نسبت به انتخابات ناامید کند. این آقا درست در مسیر جریان ضدانقلاب و نفاق حرکت می‌کند!
دائمی‌نژاد
*‌ همه می‌دانند که قدرت آمریکا به دلار وابسته است و هرچقدر کشورهای مختلف دنیا استفاده از دلار را کمتر کنند قدرت آمریکا هم کمتر می‌شود. الان تقریبا تمام تراکنش‌های مالی بین روسیه و چین به عنوان دو‌ عضو مهم گروه بریکس با پول محلی خودشان انجام می‌شود. امیدواریم در کشور ما هم این رویه در دولت جدید دنبال شود تا از شر آن خلاص شویم.
بهرامی