تجهیز بازرسان وزارت بهداشت به دستگاه سنجش شوری و استفاده از جوش شیرین در نانواییها
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجامشده با متخلفان برخورد میشود.
جعفر جندقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه نکات متعددی درباره تولید نان مطرح است، اظهار داشت: میزان نمک خمیر و استفادهنکردن از جوش شیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.
جندقی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان به طور مدوام مورد ارزیابی و پایش قرار میگیرد، افزود: در حال حاضر، تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند به دستگاه شوریسنج مجهز هستند و میزان شوری نان بلافاصله مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی درباره استفاده از جوش شیرین در پخت نان خاطرنشان کرد: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند علاوهبر دستگاه شوریسنج به دستگاه pHmeter «پیاچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص میشود. به عبارت دیگر، اگر جوش شیرین برای پخت نان استفاده شده باشد به وسیله دستگاههای در اختیار بازرسان غربالگری انجام میشود و موارد مشکوک به آزمایشگاههای مواد غذایی ارسال میشود.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع و تخلف است، گفت: در صورتی که نانواییها تخلف کنند و از جوش شیرین بهجای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد میشود. برخورد براساس چکلیستها با متخلفان انجام میشود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضائی معرفی میشوند.