کد خبر: ۲۸۹۷۳۰
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳

دبیر فدراسیون والیبال: انتظار چنین نتایجی را از تیم ملی نداشتیم 

 

دبیرکل فدراسیون والیبال می‌گوید از عملکرد تیم ملی در لیگ ملت‌ها ناراحت هستیم و انتظار این چنین نتایجی را نداشتیم.
امیرحسین منظمی درخصوص شرایط تیم ملی و کسب نتایج ضعیف در لیگ ملت‌های والیبال بیان کرد: واقعا ما نیز از نتایج تیم ملی در لیگ ملت‌ها ناراحت هستیم. وی با بیان اینکه پیمان اکبری تا پایان لیگ ملت‌ها کار هدایت تیم ملی را برعهده خواهد داشت، اضافه کرد: بعد از لیگ ملت‌ها باید تصمیم بگیریم و یک سرمربی تراز اول دنیا را برای تیم ملی والیبال انتخاب کنیم.
منظمی با بیان اینکه باید بتوانیم بلندمدت برای تیم ملی برنامه‌ریزی اصولی انجام دهیم درخصوص اینکه علت اصلی عدم نتیجه‌گیری تیم ملی در لیگ ملت‌ها چیست، اظهار کرد: ۱۴ بازیکن در این لیگ نتوانستند به دلایل مختلف به کمک تیم ملی بیایند. در حال مکاتبه با این بازیکنان هستیم تا دلایل عدم حضورشان را اعلام کنند. آنهائی که در واقع آسیب دیدند بحث‌شان جداست ولی آن‌هایی که آسیب دیده نبودند باید دلایل خود را به ما بگویند.
مردم و طرفداران والیبال دوستان ایرانی انتظار داشتند تیم ملی برابر بلغارستان و ترکیه به برتری دست یابد ولی این اتفاق رخ نداد که منظمی در این رابطه گفت: زمانی که تغییر نسل می‌دهید باید تاوان آن را هم بدهید ولی اگر بازیکنان خوب ما بودند شاید می‌توانستند در این رقابت‌ها به کمک تیم ملی بیایند. انتظار کسب نتایج این چنینی را داشتیم، ولی نه به این شدت اما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا در آینده یک تیم جوان را تحویل یک مربی تراز اول دنیا بدهیم و دیگر شرمنده مردم و ورزش کشور نشویم.
او با بیان اینکه بازیکنان یک هفته قبل از این لیگ به ما ملحق شدند، اضافه کرد: در والیبال هماهنگی حرف اول را می‌زند. نتوانستیم اردوی خوبی را برای تیم ملی داشته باشیم تا بازیکنان هماهنگ شوند و مربی هم نداشتیم. تلاش کردیم مربی تراز اول را برای تیم ملی بیاوریم، با ۱۵ و ۱۶ مربی صحبت کردیم و هر کدام به دلایلی حضورشان در تیم ملی منتفی شد.
وی افزود: متاسفانه پائز سرمربی تیم ملی شناختی از بازیکنان نداشت و زمان هم نداشت. منظمی با بیان اینکه تنها توانستیم سه بازی برای تیم ملی در نظر بگیریم، یادآور شد: فدراسیون در این رابطه سنگ تمام گذاشت ولی هماهنگی لازم بین بازیکنان جهت حضور در این مسابقات به وجود نیامد.
وی با بیان اینکه نتوانستیم نتیجه لازم را در این مسابقات بگیریم، در این خصوص که چرا بازیکنان روحیه شکست حریفان را ندارند، ‌گفت: یک مشکل که در گذشته با این تیم همراه بوده این است که متاسفانه بازیکنان جدید این خودباوری را در خود ندیده‌اند که مسابقات را با برد و پیروزی پشت سر بگذارند و از لحاظ روحی روانی به آنها القاء شده که نمی‌توانند پیروز میدان شوند که این اصلاً خوب نیست.