kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۹۶۴۶
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹

هاآرتص: اسرائیل در همه جبهه‌ها شکست خورده است و به سمت فاجعه پیش می‌رود

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» 8 ماه پس از آغاز جنگ غزه اعلام کرده است که «اسرائیل در همه جبهه‌ها شکست خورده و در همه حوزه‌ها به سمت فاجعه پیش می‌رود.» تحلیلگر دیگری هم گفت رژیم اسرائیل جز کشتن 15 هزار کودک و نوزاد، دستاورد دیگری در این جنگ نداشته است.
 
 
سرویس خارجی-
 
هر چه جنگ غزه طولانی‌تر می‌شود، تحلیلگران و کارشناسان بیشتری را به این نتیجه می‌رساند که، صهیونیست‌ها جز کشتن غیرنظامیان و بی‌آبروتر کردن خود در افکار عمومی جهان، هیچ غلط دیگری نمی‌توانند بکنند و با ادامه این روند، کار این رژیم نیز تمام است. جالب است که چنین تحلیل‌هایی وارد ادبیات رسانه‌های همین رژیم صهیونیستی هم شده است و به عنوان تنها یک مثال، دیروز به نقل از‌ هاآرتص گزارشی منتشر شد که می‌گفت: «شمارش معکوس آغاز شده است و فروپاشی نهائی اسرائیل قریب‌الوقوع است.» «عاموس‌ هارئل»، تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی‌ هاآرتص نیز گفت: «تل‌آویو به سمت یک شکست فاجعه‌بار و چندبعدی پیش می‌رود، ما در همه جبهه‌ها گیر افتاده‌ایم که مهم‌ترین آن جبهه لبنان است. این جبهه در حال تبدیل شدن به یک جهنم سوزان عظیم است.»
ما قطعا هیچ دستاوردی نداریم
«گدعون لوی»، یک روزنامه‌نگار مشهور صهیونیست است. او در تازه‌ترین مصاحبه‌ای که انجام داده صراحتا تاکید می‌کند اسرائیل در این مدت و در جنگ غزه حتی یک دستاورد نداشته است. «لوی» می‌گوید: «تصور کنید ۱۵ هزار کودک کشته شده‌اند، چطور می‌توانیم اسمش را بگذاریم مبارزه با تروریسم؟ نسل‌کُشی شاید به‌خاطر مسائل تاریخی حساس باشد، اما مگر این کشتار جمعی نیست؟ قطعاً کشتار جمعی ا‌ست. جنایت علیه بشریت نیست؟ قطعاً جنایت علیه بشریت است... در این جنگ قطعاً اسرائیل هیچ دستاوردی نداشته است، اسرائیل در این جنگ ضرر کرده است، هیچ موفقیت خاصی در این نبرد وجود ندارد که اسرائیل بتواند آن را نشان دهد...»
گفتنی است، دلیل زیاد شدن چنین تحلیل‌هایی نیز کاملا روشن است. رژیم صهیونیستی-بنابر اعتراف وزیر جنگ این رژیم- از 7 جبهه مورد تهاجم قرار گرفته و این حملات ضمن وارد کردن ضربه کاری به اقتصاد، ارتش و زیرساخت‌های این رژیم، آبرویی برای صهیونیست‌ها نگذاشته است. فراموش نکنید این رژیم از سوی خود و حامیان غربی‌اش، دموکرات‌ترین، اخلاقی‌ترین، مظلوم‌ترین و قوی‌ترین رژیم معرفی می‌شد اما اکنون در دیگاه مردم دنیا به وحشی‌ترین، نژادپرست‌ترین، جنایتکارترین و ضعیف‌ترین رژیم حال حاضر جهان تبدیل شده است. همین جمعه‌ای که گذشت، سازمان ملل این رژیم را به دلیل قتل‌عام ده‌ها هزار کودک و نوزاد وارد لیست سیاه کرد و دادگاه لاهه نیز این رژیم را به نسل‌کشی محکوم نموده و همین روزهاست که حکم جلب نتانیاهو و وزیر جنگش نیز صادر شود.
این لیست سیاه چرا خطرناک است؟
پایگاه خبری روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در گزارشی بلافاصله پس از انتشار اخبار مربوط به قرار گرفتن رسمی رژیم صهیونیستی در لیست رژیم‌های کودک‌کش سازمان ملل متحد نوشت که وزارت خارجه این رژیم راهکارهای واکنش احتمالی نسبت به این اقدام سازمان ملل را بررسی می‌کند. آن طور که مهر به نقل از این روزنامه نوشته است، «الحاق تل‌آویو به لیست سیاه سازمان ملل بسیار خطرناک است و می‌تواند دولت‌های مختلف را به ممنوعیت فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی مجبور کند.» «ملیحه لودهی»، نماینده پاکستان در سازمان ملل متحد نیز در گفت وگو با الجزیره این اقدام سازمان ملل را قابل پیش‌بینی و در عین حال بسیار دیر هنگام توصیف کرده و ابراز داشت که دولت‌های اسلامی بحث تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در سازمان ملل را مطرح کرده‌اند: «ما هر کشوری که اقدام به فروش تسلیحات به رژیم تل‌آویو کند را محکوم می‌کنیم، چرا که این تسلیحات برای کشتار در غزه استفاده می‌شود.»
جنایت هولناکی دیگر
درست یک روز پس از این که سازمان ملل رژیم صهیونیستی را به جرم کشتار کودکان و نوزادان وارد لیست سیاه خود کرد، و چند روز پس از این که نتانیاهو ارتش اسرائیل را «اخلاق‌مدارترین ارتش جهان» نامید! خبر رسید رژیم صهیونیستی با حمله به «النصیرات» واقع در مرکز غزه، جنایت تکان‌دهنده دیگری را رقم زده است! طبق خبرهایی‌ که تا لحظه تنظیم این گزارش به دستمان رسیده است، در این جنایت، 210 فلسطینی شهید و بیش از 400 نفر نیز زخمی شده‌اند و احتمال افزایش شهدا بسیار بالاست. و طبق معمول تقریبا همه قربانیان این حمله، غیرنظامی هستند! این جنایت آن‌قدر تکان‌دهنده است که فورا به سرتیتر بسیاری از خبرگزاری‌ها و رسانه‌های دنیا تبدیل شد و برخی چهره‌های سیاسی نیز فورا علیه آن موضع گرفتند.
به گزارش مهر، به نقل از المسیره، دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن بلافاصله با صدور بیانیه‌ای علیه این جنایت صهیونیست‌ها موضع گرفته و اعلام کرد: «ما جنایت جدید دشمن صهیونیست در اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه را محکوم می‌کنیم... جنایت صهیونیست‌ها در حق غیرنظامیان، ساعاتی پس از اعلام قراردادن رژیم دشمن در فهرست ننگ ویژه کودک‌کش‌ها از سوی سازمان ملل متحد انجام شد... جنایت النصیرات تأکیدی بر آن است که رژیم صهیونیستی تنها یک باند جنایتکار طغیانگر است که هیچ ارتباطی با حقوق بشر یا قوانین بین‌المللی ندارد... این جنایت هولناک همزمان با طرح فریبکارانه آمریکا جهت دادن فرصت به دشمن برای ارتکاب جنایت با پشتیبانی روشن آمریکا به انجام رسید. اصرار بر کشتار و وحشی‌گری نمی‌تواند مانع از اقدامات مقاومت فلسطین شود یا آن را به سوی چانه‌زنی و کوتاه‌آمدن از حقوق مشروع فلسطینیان سوق دهد... این افزایش تنش در حالی صورت می‌گیرد که بیشتر دولت‌های عربی و اسلامی به فرمانبرداری، تسلیم و خواری خود ادامه می‌دهند... ملت‌های آزاده باید به حمایت و همبستگی خود با ملت فلسطین تا زمان توقف تجاوز به غزه و شکسته‌شدن محاصره این باریکه و ساکنان آن ادامه بدهند.»
بیانیه گروه دی -8
دیروز گروه دی 8 نیز بخشی از بیانیه پایانی نشست پایانی خود را به فلسطین و ملت مظلوم غزه اختصاص داد و خواستار «آتش‌بس فوری و دائمی در غزه» شد. در این بیانیه همچنین تاکید شد که «حملات اسرائیل به مردم فلسطین باید پایان یابد.» نشست فوق‌العاده وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه دی- ۸ دیروز شنبه با حضور نمایندگان کشورهای ایران، ترکیه، مالزی، اندونزی، مصر، نیجریه، پاکستان و بنگلادش در استانبول برگزار شد. در ادامه بیانیه نشست مذکور همچنین اضافه شده است: «حمایت تزلزل‌ناپذیر کشورهای عضو دی- ۸ از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل و مبارزه فلسطین را مورد تأکید قرار می‌دهیم.»
اسناد تازه از جنایات ارتش اخلاق‌مدار اسرائیل!
دیروز اما گزارش هولناکی از جنایات تکان‌دهنده رژیم صهیونیستی منتشر شد. روزنامه «نیویورک تایمز» در گزارشی به انواع شکنجه‌ها و تجاوزاتی که ارتش صهیونیستی علیه ربوده‌شدگان فلسطینی در داخل یک پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی اعمال می‌کند، پرداخت. «پاتریک کینگزلی» خبرنگار این روزنامه که تحقیقاتی به این منظور انجام داده است، گزارش داد: ارتش اسرائیل در اواخر ماه مه به او اجازه داده بود تا برای مدت کوتاهی از بازداشتگاهی در پایگاه نظامی «سدی تیمان» در جنوب اسرائیل (فلسطین اشغالی) بازدید کند.
این خبرنگار آمریکایی که مصاحبه‌هایی با نظامیان و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی به شرط پنهان ماندن هویت آنها انجام داده است، گفت: «سدی تیمان یک پادگان نظامی محرمانه بود که تبدیل به مرکز بازداشت فلسطینیان ساکن غزه شده است؛ جایی که گزارش‌های زیادی درباره بدرفتاری ارتش اسرائیل با این فلسطینیان غیرنظامی منتشر شده است... بازداشت شدگان فلسطینی از نوار غزه در مصاحبه‌هایی از ضرب و شتم و تجاوز به حقوقشان در این بازداشتگاه توسط ارتش رژیم صهیونیستی صحبت کردند.»
نویسنده این گزارش تاکید کرد: «من مردانی را دیدم که به ردیف نشسته بودند، در حالی که دستبند به دست داشتند و چشم‌هایشان بسته بود و از پشت حصارها نظامیان اسرائیلی به آنها نگاه می‌کردند. زندان‌بانان، این بازداشت‌شدگان را از صحبت با صدای بلند، ایستادن یا خوابیدن باز می‌داشتند؛ مگر در مواردی که خودشان به آنها اجازه می‌دادند. این بخشی از صحنه‌هایی است که من در داخل پادگان نظامی سدی تیمان دیدم؛ جایی که حدود ۴۰۰۰ غیرنظامی بازداشت شده از غزه در آن نگهداری می‌شوند و نزدیک به سه ماه در آنجا مانده‌اند، از جمله ده‌ها نفر که در روز عملیات ۷ اکتبر بازداشت شدند. به گفته فرماندهان این پایگاه نظامی، ۷۰ درصد از بازداشت‌شدگان فلسطینی بعد از تکمیل مراحل بازجویی خود به زندان‌ها منتقل شدند تا مورد تحقیقات و محاکمه بیشتر قرار بگیرند و ۱۲۰۰ نفر از آنها یعنی حدود ۳۰ درصد به غزه برگردانده شدند. به گزارش مهر در این گزارش همچنین آمده است: «محمد الکردی» راننده ۳۸ ساله فلسطینی اهل غزه است که اواخر سال ۲۰۲۳ در پادگان سدی تیمان بازداشت شد. او می‌گوید که به مدت ۳۲ روز در این بازداشتگاه بود و نزدیکانش از زنده یا مرده بودن او اطلاعی نداشتند. این گزارش بعد از سه ماه و بر اساس مصاحبه‌ای که با بازداشت‌شدگان سابق فلسطینی، افسران ارتش اسرائیل، پزشکان و نظامیان اسرائیلی که در پایگاه سدی تیمان فعالیت داشتند، تهیه شده است. در این گزارش تاکید شده که غیرنظامیان فلسطینی که در بازداشتگاه سدی تیمان هستند تا ۷۵ روز در بدترین و تحقیرآمیزترین شرایط زندگی می‌کنند، در حالی که حتی حق اعتراض هم ندارند. 
شکنجه با شوک برقی
۸ تن از فلسطینی‌هایی که در این بازداشتگاه رژیم صهیونیستی بودند در مصاحبه با خبرنگار نیویورک تایمز گفتند که نظامیان اسرائیلی در حین بازداشت آنها را با باتوم، قنداق تفنگ و اشیای سخت فلزی مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند. ۷ نفر از آنها گفتند که در بازجویی کاملاً لخت شده بودند. سه نفر از این غیرنظامیان فلسطینی هم گفتند که ارتش اسرائیل آنها را با شوک برقی شکنجه کرده است. دنده‌های دو نفر از این افراد هم شکسته شده بود. نیویورک تایمز به نقل از یک نظامی اسرائیلی که در این پایگاه نظامی ارتش اسرائیل فعالیت می‌کند، اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی مرتباً در حال ضرب و شتم فلسطینی‌ها در این بازداشتگاه هستند و به این کار خود افتخار می‌کنند.
این نظامی صهیونیست که به شرط مخفی ماندن هویتش با خبرنگار نیویورک تایمز مصاحبه می‌کرد، گفت: «یکی از این بازداشت‌شدگان در حین بازداشت دچار شکستگی استخوان شده بود و یکی دیگر از آنها را دیدم که قفسه سینه او خونریزی می‌کرد. همچنین یکی دیگر از بازداشت‌شدگان در پایگاه سدی تیمان بر اثر جراحات قفسه سینه، جان خود را از دست داد.» به گفته افسران این پایگاه که با نیویورک تایمز مصاحبه می‌کردند، از ۴۰۰۰ بازداشتی در سدی تیمان از ۷ اکتبر، ۳۵ نفر آنها بر اثر شدت جراحات ناشی از شکنجه جان خود را از دست دادند.