kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۹۰۴۱
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
تعداد شهدا تا 200 نفر اعلام شده است

اسرائیل انتقام شکست در جبالیا را با بمباران چادرهای آوارگان در رفح گرفت

بمباران چادرهای آوارگان آن هم در نقطه‌ای که بمباران‌کننده آن را «امن» اعلام کرده است، آن هم درست چند روز پس از این که دادگاه لاهه خواستار توقف حمله به همان نقطه شده است، از چگونه رژیمی بر می‌آید؟ آیا رژیم صهیونیستی را جز «آپارتاید» می‌توان نامید؟
 
 
 
سرویس خارجی-
 
رژیم آپارتاید اسرائیل، کمتر از یک روز پس از آن که، چندین کماندوی ویژه خود را در تونل‌های غزه از دست داد (کماندوهایی که برای آزاد کردن اسیرانشان وارد تونل‌های جبالیا رفته بودند اما خود کشته یا اسیر شدند) و پایتختش از نقطه‌ای که گفته بود پاکسازی‌اش کرده، آماج حملات دقیق موشکی قرار گرفت، دست به انتقام زد. انتقام از چه کسی؟! از همان زنان و کودکان و غیرنظامیانی که تاکنون، انتقام می‌گرفت! برای چه؟! برای جمع کردن افتضاحی که در تل‌آویو و جبالیا کاشته بود. وقتی روز شنبه اعلام شد، صهیونیست‌ها در جبالیا و تل‌آویو درست مثل روزهای نخستین این جنگ ضربه سنگینی خوردند، صهیونیست‌هایی که حسابی از این ضربات دیوانه‌کننده دچار جنون شده و گیج شده بودند به رفح حمله کردند! به همان جایی که کمی قبل‌تر، دادگاه لاهه با صدور حکمی گفته بود، صهیونیست‌ها نباید به آنجا حمله کنند! آنها چادرهای آوارگان فلسطینی را که از شمال و مرکز و شرق و غرب این باریکه به آنجا کوچانده شده بودند، بمباران و ده‌ها نفر را قتل عام کردند. تعداد شهدای این حمله جنون‌آمیز را تا 200 نفر هم اعلام کرده‌اند و تقریبا تمام این شهدا، زن، کودک، نوزاد و غیرنظامی هستند. تعداد زیادی نیز در این حمله مجروح شده‌اند.
صهیونیست‌ها به انتقام گرفتن از زنان و نوزادان و کودکان عادت دارند. شاید، به قیمت بی‌آبروتر شدن، حاضر شده‌اند حواس‌ها را از شکست سنگین و رسوای یک روز قبل این حمله، دور کنند. اکنون و با این حملات وحشیانه رسانه‌ها از ضربات حماس در جبالیا و تل‌آویو کمتر می‌نویسند!
واکنش‌های گسترده؛ همه محکوم کردند
بسیاری حتی آنهائی که با این رژیم رابطه دارند، علیه این جنایت موضع تُندی گرفتند. به طور طبیعی حماس و جهاد اسلامی جزو اولین گروه‌هایی بودند که علیه این جنایت جنون‌آمیز موضع گرفتند. به گزارش الجزیره حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما دولت آمریکا و جو بایدن را به طور ویژه مسئول این جنایت می‌دانیم...از همه طرف‌ها به ویژه مصر می‌خواهیم رژیم صهیونیستی را برای خروج نیروهای خود از گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند...خواستار اجرای فوری احکام و تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری و فشار بر رژیم اشغالگر جهت توقف جنایاتش هستیم... رژیم صهیونیستی شامگاه امروز دست به جنایت دیگری علیه آوارگان فلسطینی در غرب رفح زد و این بی‌اعتنایی و اهانت آشکار به دستور اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری است.»
انصارلله یمن هم علیه این جنایت هولناک موضع گرفت و گفت جنایت رفح عمق وحشیگری صهیونیست‌ها را اثبات می‌کند. دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: «ما قتل‌عام فجیع اسرائیل علیه آوارگان شمال غرب رفح را که ده‌ها شهید و مجروح برجای گذاشت به شدت محکوم می‌کنیم... نسل‌کشی اسرائیل علیه آوارگان غزه نشان‌دهنده سطح وحشیگری دشمن اسرائیلی و عمق جنایت و هولناک بودن آن است... کشتار غیرنظامیان بار دیگر شکست دشمن را ثابت می‌کند و به جهانیان اثبات می‌کند که این رژيم به قوانین بین‌المللی اهمیتی نمی‌دهد و هیچ توجهی هم به تصمیمات دیوان دادگستری ندارد. ما آمریکا را مسئول کامل جنایت رفح و سایر کشتارها می‌دانیم چرا که این کشور حامی اصلی دشمن صهیونیستی است.»
عربستان: قویاً محکوم می‌کنیم
بیانیه عربستان هم در محکومیت این جنایت، شدیداللحن بود. در بیانیه وزارت خارجه این کشور -که به دنبال عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها نیز هست- آمده است: «پادشاهی عربستان سعودی قویاً تداوم کشتار توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی و ادامه حمله به غیرنظامیان بی‌دفاع را محکوم و تقبیح می‌کند.» فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان نیز پیش از این گفته بود: «اسرائیل مجبور نیست تصمیم بگیرد که فلسطینی‌ها چه زمانی حق داشتن کشور خود را دارند... کاملاً ضروری است که اسرائیل باید بپذیرد که بدون وجود کشور فلسطین نمی‌تواند وجود داشته باشد... اسرائیل چه آن را بپذیرد چه نپذیرد، یک کشور فلسطینی پدید خواهد آمد.» 
جوانان عراقی نیز پس از شنیدن این خبر-با توجه به این که صهیونیست‌ها حامی صد درصدی صهیونیست‌ها هستند و در حمایت از این رژیم و جنایاتش حتی دادگاه لاهه و احکامش را محکوم کرده‌اند- به یک رستوان آمریکایی در بغداد حمله کردند.
خبرنگار صهیونیست: حمله به رفح آتش عیدمان بود!
یکی از عجیب‌ترین و جنون‌آمیزترین مواضع در‌باره این حملات جنون‌آمیز را، یک خبرنگار مشهور صهیونیست گرفت. «یانون ماگال» قتل‌عام بیش از 200 غیرنظامی در بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی و به آتش کشیده شدن زنان و کودکان فلسطینی در شمال غرب شهر رفح را به عنوان «شعله اصلی عید یهودیان» نامید!
سوای این واکنش جنون‌آمیز، محکومیت‌ها آن‌قدر زیاد شد که صهیونیست‌ها دست به ابزار همیشگی‌شان یعنی «دروغ» بردند. آنها طبق روال همیشه مدعی شدند هدف از حمله به چادرهای آوارگان در رفح، ترور دو تن از رهبران حماس بود! 
از سوی دیگر خبر می‌رسد، اعتراض‌های دانشجویی و غیردانشجویی علیه نسل‌کشی رژیم اسرائیل در غزه، همچنان ادامه دارد. دیروز تصاویری از راهپیمایی اساتید و دانشجویان دانشگاه اوتاوا در کانادا منتشر شد. در اسلامبول نیز مردم در محکومیت حمله صهیونیست‌ها به رفح، به خیابان‌ها آمدند و علیه این رژیم منفور شعار دادند. یک روز پیش از این تجمعات «گیدئون لوی»، روزنامه‌نگار «هاآرتص» در گفت‌و‌گو با CNN گفته بود: «اسرائیل تبدیل به یک کشور منفور و منزوی شده است. اسرائیلی‌ها کی می‌خواهند از این خواب بیدار شوند و بگویند دیگر بس است؟! خسارت روز به روز برای اسرائیل در حال افزایش و بخشی از آن غیرقابل جبران و غیرقابل ترمیم است.» تظاهرات بسیار گسترده دیگری در «کیپ تاون» 
آفریقای جنوبی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه برگزار شد.
درگیری با سربازان مصری 
بسیاری از مردم مصر از جمله نظامیان این کشور، مسلمان و حامی ملت مظلوم فلسطین هستند. دیروز ساعاتی پس از حملات صهیونیست‌ها به رفح خبر رسید، نیروهای مسلح مصری در گذرگاه رفح با نظامیان صهیونیست درگیر شده‌اند. خبرهای بعدی می‌گفت، صهیونیست‌ها دستور اکید داده‌اند نباید کوچک‌ترین خبری از جزئیات و تلفات احتمالی‌شان در این درگیری منتشر شود. مصری‌ها اما گفتند دو نظامی‌شان کشته شده‌اند. تا لحظه تنظیم این گزارش، جزئیات بیشتری از این حادثه مهم منتشر نشده بود.
شهادت 192 نفر از کارکنان آژانس آنروا در جنگ غزه
اما کمیسر کل آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل پس از این که گفت «غزه تبدیل به جهنم روی زمین شده است» تاکید کرد برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تلاش خواهد کرد. «فیلیپ لازارینی» تصریح کرد که آنروا در سال‌های اخیر از نظر مالی تضعیف شده است و با متهم شدن برخی کارکنان این آژانس به مشارکت در حمله هفتم اکتبر، اوضاع آن از قبل هم بدتر شد. به گفته لازارینی 14 کشور تامین‌کننده منابع مالی آژانس آنروا کمک‌های مالی خود به این نهاد را از سر گرفته‌اند و تنها آمریکا باقی مانده است. وی گفت از آغاز جنگ در غزه 192 نفر از کارکنان آنروا در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.
پزشکان بدون مرز نیز اعلام کرد حمله صهیونیست‌ها به رفح بار دیگر نشان داد که «هیچ مکان امنی در باریکه غزه وجود ندارد.» پزشکان بدون مرز اضافه کرد که ده‌ها زخمی و کشته به مرکزی که این نهاد در رفح تجهیز و حمایت می‌کند منتقل شده‌اند.
همزمان سازمان بین‌المللی «خبرنگاران بدون مرز» نیز اعلام کرد از رژیم صهیونیستی به‌خاطر کشتار دو خبرنگار دیگر در غزه شکایت رسمی خواهد کرد. بیش از 140 خبرنگار و فعال رسانه‌ای رسمی توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند!
شکست بایدن در ایالت‌های کلیدی 
نتایج مطالعات مؤسسه نظرسنجی «یوگاو» اما نشان می‌دهد مشارکت و مدیریت بایدن، در حملۀ رژیم صهیونیستی به غزه، تاثیر زیادی بر کاهش شانس وی برای پیروزی مجدد در انتخابات دارد و او به احتمال زیاد، ایالت‌های کلیدی را در انتخابات خواهد باخت.