رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد
دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه در سوئد
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از دستگیری مردی خبر داد که ۲۰ سال قبل همسر خود را به قتل رسانده و مخفیانه به سوئد فرار کرده بود.
به گزارش پلیس تهران بزرگ، سردار علی ولیپور گودرزی روز دوشنبه در اینباره گفت: اواخر سال ۱۳۸۲ کشف جسد زن جوانی در خانهاش در شهرستانهای اطراف کرمانشاه به پلیس گزارش داده شد که با اعلام این خبر، تیم جنائی راهی محل حادثه شدند و با جسدی مواجه شدند که با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بود. تحقیقات ابتدائی نیز حکایت از آن داشت که مقتوله بهخاطر اختلافات شخصی به دست شوهرش به قتل رسیده و عامل این جنایت قبل از رسیدن پلیس پا به فرار گذاشته است.
وی افزود: ۲۰ سال از فرار متهم از ایران گذشته بود تا اینکه اواخر اردیبهشت، مأموران فرودگاه امام خمینی(ره) هنگام ورود مسافران کشور سوئد به ایران، متوجه حضور مرد مشکوکی شدند که اخیرا بهخاطر ارتکاب جرم از آن کشور اخراج شده و به ایران برگشته بود.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ متذکر شد: ماموران هنگامی که مشخصات مرد میانسال را در سیستم پلیس وارد کردند متوجه شدند که وی همان متهمی است که در سال ۸۲ همسرش را به قتل رسانده است که همین موضوع کافی بود تا متهم توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ بازداشت شود.
سردار ولیپور گودرزی ادامه داد: متهم خیلی زود هدف بازجویی قرار گرفت و در جریان تحقیقات ابتدائی گفت که پس از این حادثه ترسیدم تا دستگیر شوم بهخاطر همین موضوع کشور را شبانه ترک کردم و به سوئد رفتم. در آنجا مجدداً ازدواج کردم و کارهای متفرقهای از جمله خلاف انجام دادم که توسط پلیس دستگیر و در نهایت پس از سالها زندگی از سوئد اخراج شدم و به ایران بازگشتم. با صدور قرار عدمصلاحیت از سوی مرجع قضائی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده به دادسرای کرمانشاه اعزام شد و تحقیقات همچنان ادامه دارد.