کد خبر: ۲۸۸۷۱۹
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳
در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان صادر شد

اطلاعیه بیت مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالشهدا حاج شیخ احمد جنیدی

 
 
 
بیت مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالشهدا حاج شیخ احمد جنیدی در پی شهادت آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان، بیت مرحوم حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالشهدا حاج شیخ احمد جنیدی اطلاعیه‌ای صادر کرد. 
در این اطلاعیه آمده است: بدین وسیله با دلی غمین و چشمانی لبریز از اشک، تسلیت خود را خدمت امام عصر حضرت بقیة‌الله الاعظم عجل‌الله‌فرجه و نائب بر حق ایشان حضرت امام خامنه‌ای مدظله عرض می‌کنیم. همچنین از خدای منان برای ملت ایران صبر و توکل خواستاریم. و اینک بیش از همیشه، دل‌مان به مجاهدت و خدمتگزاری مسئولین انقلابی گرم و چشم‌مان به آینده‌ ایران شهیدپرورمان روشن است. روحانی مجاهد ابو الشهدا جنیدی، امام جمعه خستگی ناپذیر رودسر بود که با تقدیم 4 فرزندش به انقلاب اسلامی مورد تفقد رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد جنیدی 17 سال امامت جمعه رودسر را برعهده داشت.