کد خبر: ۲۸۷۱۶
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

مراکز درمانی گرگان و گنبدکاووس فرسوده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بیشتر مراکز درمانی گرگان و گنبد فرسوده است.


تقی ریاحی در بازدید نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان طالقانی شهرستان گرگان افزود: یکی از اهداف بلند مدت ما در شهرستان گرگان بهسازی بیمارستان یک هزار تختخوابی و در گنبدکاووس 800 تختخوابی است.
وی از افزایش 400 تخت به ظرفیت درمانی استان گلستان در سال 1393 و 1394 خبر داد و گفت: راه‌اندازی بیمارستان پیامبر اعظم (ص) شهرستان گنبدکاووس در بهار امسال اتفاق افتاد و تعداد 32 تخت در بیمارستان‌های آزادشهر و مراوه‌تپه در شرق استان اضافه می‌شود.
ریاحی با بیان اینکه 200 تخت در بندرگز جانمایی خواهد شد، افزود: بیمارستان بندرگز در زمستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد ظرفیت بعدی بیمارستان مینودشت است که با پیگیری نمایندگان کارهای عمرانی آن را درسال 1394 انجام خواهیم داد.
وی گفت: اکثر ظرفیت‌های درمانی در شهرستان‌های گرگان و گنبدکاووس فرسوده است که یکی از اهداف بلند مدت ما در شهرستان گرگان بیمارستان یک هزار تختخوابی و در گنبدکاووس 800 تختخوابی است.