kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۶۰۳۱
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳

 گزارش «دیلی استار» از تأثیر عجیب تورم در سبک زندگی مردم انگلیس


 
نتایج یک نظرسنجی تکان دهنده- که دیلی استار آن را منتشر کرده است- نشان می‌دهد انگلیسی‌ها برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها از روش‌هایی که شاید عجیب به نظر برسد استفاده می‌کنند.
مردم انگلیس برای صرفه‌جویی در هزینه، چای کیسه‌ای را روی بند رخت خشک می‌کنند تا دوباره دم کنند، لباس‌های کثیف خود را بو می‌کشند تا بفهمند که آیا فعلاً می‌توانند بدون شست‌و‌شو آن‌ها را بپوشند یا خیر، و برای صرفه‌جویی در هزینه به ترفند‌های دیگری متوسل می‌شوند. این را روزنامه دیلی استار با استناد به نتایج نظرسنجی vouchercodes.co.uk گزارش داده است. دیلی استار، نتایج این نظرسنجی را تکان‌دهنده می‌خواند.
آن‌طور که باشگاه خبرنگاران جوان از این نشریه انگلیسی نقل کرده است، انگلیسی‌ها که به سرعت فقیرتر می‌شوند، نه تنها در مصرف چای و مواد شوینده صرفه‌جویی می‌کنند، بلکه مو‌های خود را کوتاه کوتاه می‌کنند تا نیاز به آرایش و اصلاح زود به زود نداشته باشد، بسته‌های چاشنی را در فروشگاه‌های اسنک به صورت اشانتیون تهیه می‌کنند و برای کاهش هزینه‌ها از صبحانه مورد علاقه و معروف خود دست می‌کشند و به غلات صبحانه بسنده می‌کنند.
نظرسنجی از بزرگسال انگلیسی نشان داد که از هر هفت نفر، یک نفر- حدود ۱۵‌٪- چای کیسه‌ای را برای استفاده بیش از یک بار خشک می‌کند؛ زنان بیشتر این کار را انجام می‌دهند- ۱۶ درصد از زنان در مقایسه با ۱۴ درصد از مردان. پیشتر نیز گزارش شد میانگین بهای پرداختی برای قبوض انرژی در انگلیس در سال ۲۰۲۳ به بالای ۵ هزار پوند به صورت سالانه افزایش می‌یابد.
گفتنی است، در اواخر اسفند ماه بود که نشریه انگلیسی آبزرور نوشت مدیران مدارس این کشور می‌گویند که افزون بر مسئله گرسنگی دانش‌آموزان، با افزایش تعداد کودکانی رو‌به‌رو هستند که در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که تخت کافی برای خواب ندارد و یا به دلیل سرد بودن هوا قادر به خوابیدن نیستند. آن‌ها هشدار می‌دهند که فقر باعث مشکلات رفتاری، غیبت مداوم و تهدیدِ سلامت روان دانش‌آموزان شده است و مدارس گاهی مجبور به به اسکان، استحمام و شستن لباس‌های فرم دانش‌آموزان می‌شوند. وزارت کار و امور بازنشستگی انگلیس چندی پیش گزارش داد حدود یکسوم کودکان در این کشور در فقر زندگی می‌کنند. بر اساس این گزارش، ۴.۲ میلیون کودک معادل ۲۹ درصد از جمعیت زیر ۱۸ سال، در فقر نسبی بوده‌اند.