kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۵۷۱۳
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵

 واکنش سیاستمدار انگلیسی به حمایت‌های لندن از تل‌آویو «سیفون افراطی‌های طرفدار اسرائیل را بکشید»


 
 سرویس خارجی-
«آلن دونکان»، وزیر خارجه پیشین انگلیس در حالی که از بی‌اعتنایی هواداران دوآتشه صهیونیست‌ها در انگلیس، به قوانین بین‌المللی عصبانی به نظر می‌رسید گفت باید سیفون این افراطیون در مجلس و دولت کشیده شود!
رژیم آپارتاید اسرائیل بیش از هفتاد سال است که برای داشتن «دولتی یهود» و جعل یک کشور، دست به هر جنایتی زده است. از آنجایی که «دولت» و «کشور» و «ملت»، با زور اسلحه و کشتار ساخته نمی‌شود، این جنایت‌ها باعث بروز یک نفرت تاریخی نیز از این رژیم شده است. این نفرت فقط در میان مسلمانان نیست و در میان کشورهای غربی نیز به وفور دیده می‌شود، که اگر وجود نداشت، این همه قوانین سختگیرانه در غرب برای حمایت از صهیونیست‌ها وضع نمی‌شد. این نفرت حتی در میان برخی رهبران سیاسی غرب نیز دیده می‌شود منتهی، به دلیل همان قوانین سختگیرانه، آنها جرأت بیان آن را -لااقل در دوران مسئولیتشان- ندارند. اما وقتی این افراط‌گرایی‌ها کارد به استخوان می‌رساند، برخی از این سیاستمداران جرئت حمله به صهیونیست‌ها و هواداران افراطی این رژیم را می‌یابند.
یکی از این سیاسیون، «آلن دونکان»، وزیر خارجه پیشین انگلیس است. او با اعلام این که برخی از جریان‌های سیاسی و غیر سیاسی انگلیس، تحت هر شرایطی از صهیونیست‌ها دفاع می‌کنند می‌گوید: «آنها در همین انگلیس حضور دارند، تعدادشان هم زیاد است. آنها حتی حاضر نیستند شهرک‌سازی‌های غیر قانونی اسرائیل را محکوم کنند. آنها حامی قوانین بین‌المللی نیستند... آنها را حتی می‌توان در رده‌های بالای دولتی دید... به اعتقاد من زمان آن فرا رسیده است که سیفون این افراطی‌ها در مجلس و دولت کشیده شود.» آلن دونکان، این سیاستمداران انگلیسی را «دوستان نتانیاهو» خواند که برای دفاع از او حتی قوانین داخلی انگلیس را دور می‌زنند. اسکای نیوز دیروز اعلام کرد، «آلن دونکان» پس از این اظهارات، در حزب متبوعش تحت فشار و بازجویی قرار دارد! ایندیپندنت هم نوشته است، احتمالاً آلن دونکان از حزب محافظه‌کار انگلیس اخراج خواهد شد.
گفتنی است، انگلیس در کنار آمریکا، بزرگ‌ترین حامیان رژیم صهیونیستی هستند و از تمام جنایت‌های این رژیم تمام قد دفاع می‌کنند. این دو بزرگ‌ترین تأمین کنندگان تسلیحاتی این رژیم نیز هستند. انگلیس تنها کشوری است که در کنار آمریکا حملات هوائی به یمن انجام می‌دهد تا از فشار‌ها به رژیم صهیونیستی بکاهد. این حمایت‌های بی‌اندازه، اگرچه هزینه‌های سنگینی برای این دو کشور داشته و آبرویی برای آنها در دنیا نگذاشته است اما بنا به دلایلی از جمله نفوذ سنگین لابی‌های صهیونیست در بدنه ثروت و قدرت برخی از این کشورهای غربی از جمله انگلیس آمریکا، این حمایت‌ها ادامه می‌یابند.
تصویب قطعنامه‌ای دیگر علیه اسرائیل
چند روز پس از تصویب قطعنامه آتش‌بس سازمان ملل که با همراهی بی‌سابقه آمریکا و خشم صهیونیست‌ها صورت گرفت خبر رسیده است، قطعنامه‌ای دیگر از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه این رژیم تصویب شده است که صادرات سلاح به این رژیم را ممنوع می‌کند. بر اساس گزارش‌های رسیده شورای حقوق بشر با اکثریت ۲۸ رأی موافق و ۶ رأی مخالف، قطعنامه ممنوعیت صادرات سلاح به رژیم اشغالگر صهیونیستی را به تصویب رساند. اگر چه این قطعنامه ضمانت اجرائی ندارد اما به لحاظ سیاسی، ضربه‌ای دیگر به صهیونیست‌هایی است که این روزها مدام در حال ضربه خوردنند.
صهیونیست‌ها فقط از بیرون ضربه نمی‌خورند، آنها از درون نیز تحت فشار و ضربه‌اند. مهم‌ترین مورد این فشارها، اختلافات داخلی بی‌سابقه‌ای است که بین رهبران سیاسی این رژیم و شهرک‌نشینان به وجود آمده است. تقریباً روزی نیست که شخصیتی سیاسی یا رسانه‌ای در این سرزمین اشغال شده، علیه نتانیاهو و دولت پُر دردسرش نَپَرَد. در همین رابطه ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین حمله خود به دولت رژیم صهیونیستی گفته است «جنگ در غزه باید فوراً متوقف شود و گروگان‌ها بازگردانده شوند. منافع اسرائیل از توقف جنگ بسیار بیشتر از ادامه آن خواهد بود...نتانیاهو جنگ را ادامه می‌دهد نه برای نجات «گروگان»ها در غزه، بلکه برای نجات خود.»
جیغ ترامپ هم بلند شد
حماقت‌ها و جنایت‌های عریان رژیم صهیونیستی، صدای اعتراض ترامپ را هم درآورده است. البته اعتراض رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به وقوع این جنایت‌ها نیست، به انتشار تصاویر این جنایات از رسانه‌های این رژیم است!
او در مصاحبه با رادیوی «هاگ هوویت» هشدار داد که «اسرائیل به شدت در حال شکست خوردن در جنگ افکار عمومی به دلیل جنگ خود با حماس است...» ترامپ در پاسخ به سؤال مجری مبنی بر اینکه «آیا همچنان از اسرائیل حمایت صددرصدی می‌کند» گفت: «من روشی که آنها به کار می‌گیرند را دوست ندارم، زیرا باید پیروزی وجود داشته باشد. این جنگ زمان زیادی طول کشیده است. من از یک اقدام دیگر هم متنفرم و آن این است که اسرائیلی‌ها هر شب ویدئو پخش می‌کنند... آنها هر شب، فیلم‌هایی از سقوط یک ساختمان را منتشر می‌کنند. آنها نباید چنین تصاویری منتشر کنند اما انجام می‌دهند. به همین دلیل است که در جنگ روابط عمومی شکست خورده‌اند. اسرائیل کاملاً در جنگ روابط عمومی بازنده است.»
تظاهرات روز قدس 
دیروز عراق، یمن و پاکستان نیز شاهد تظاهرات گسترده به مناسبت «روزجهانی قدس» بود. یمنی‌ها مثل همیشه میلیونی آمده و سنگ تمام گذاشتند. در پاکستان و عراق نیز جمعیت قابل توجه بود. مردم ضمن حمایت از ملت مظلوم فلسطین، نابودی اسرائیل را فریاد می‌زدند. بسیاری از کشورها به ویژه در غرب طی امروز و فردا راهپیمایی خواهند کرد و به نظر می‌رسد امسال جمعیت بیشتری نسبت به سال‌های قبل علیه رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها بیایند.