استاد حوزه علمیه ماهشهر حین مسافرکشی به دست سارق خودرو به شهادت رسید
قتل مظلومانه استاد حوزه علمیه ماهشهر که برای کمک به امرار معاش خانوادهاش در تاکسی اینترنتی فعالیت میکرد، سندی دیگر بر ساده زیستی و پاک سرشتی روحانیت متعهد کشورمان بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام حمزه اکرمی از اساتید حوزه علمیه ماهشهر است که در تاکسی اینترنتی فعالیت میکرد، بامداد روز شنبه چهارم فروردین به قتل رسید.
جسد مقتول در حالی بر روی پل شهید رجایی (زنجیر) پیدا شد که خودرو و تلفن همراه وی توسط قاتل به سرقت رفته بود.
حجتالاسلام اکرمی حدود ۱۵ سال در حوزه علمیه مشغول به تدریس و فعالیت بود.
انگیزه قاتل استاد حوزه علمیه ماهشهر سرقت بود
در همین حال فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فردی که بعد از قتل یک روحانی در شهر ماهشهر و سرقت خودرویش، به استان بوشهر متواری شده بود، دستگیر شد.
سردار حیدر سوسنی بیان داشت: در پی وقوع یک فقره قتل در شهرستان ماهشهر از توابع استان خوزستان و احتمال فرار متهم به استان بوشهر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارگاهان و مأموران پلیس قرار گرفت.
سوسنی افزود: متهم در پوشش مسافر سوار بر خودرو روحانی «حمزه اکرمی» شده بود، بعد از طی مسافتی در یکی از روستاهای خرمشهر با مقتول درگیر و با اسلحه کلت کمری وی را به قتل رسانده و پس از سرقت خودرو از محل متواری میشود.
وی ادامه داد: با همکاری اطلاعاتی و میدانی مأموران فرماندهی انتظامی استان خوزستان و بوشهر، مخفیگاه متهم در شهرستان عسلویه شناسایی و در یک عملیات هماهنگ و غافلگیرانه قاتل دستگیر و خودروی مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر اظهار داشت: قاتل از اراذل و اوباش محل بوده و دارای سوابق متعدد کیفری شامل یک فقره قتل، سرقت، حمل مواد مخدر و ۱۵ سال سابقه زندان داشته است، در اعترافات اولیه انگیزه خود از قتل را سرقت خودرو اعلام کرد.
سندی دیگر از مظلومیت و ساده زیستی روحانیون
به گزارش کیهان، انتشار خبر قتل استاد حوزه علمیهای که برای کمک به امرار معاش خانواده خود مشغول مسافرکشی و فعالیت در تاکسی اینترنتی بوده است، یک بار دیگر واقعیت زندگی روحانیون و طلاب متعهد و پاک سرشت کشورمان را عیان کرد. آنها که به عشق خدمت به مردم و جامعه و علی رغم همه سختیها و گاه تحمل زخم زبانها، با حداقل درآمد و در سختترین شرایط که برای خیلی از مردم قابل تصور نیست به گذران زندگی و عمل به تکلیف خود مشغولند.
در این بین متاسفانه خبرهای کذب یا تصویرسازی غیر واقعی از روحانیون ساده زیست در شبکههای مجازی یا رسانههای معاند باعث شده است، برخی بدون تحقیق و بر اثر فریب خوردگی این تصویرسازی نادرست را باور
کنند.
حال باید کسانی که فریب این تصویرسازیهای کاذب را خوردهاند از خود بپرسند چگونه ممکن است یک روحانی با سابقه تدریس در حوزه علمیه برای گذران زندگیاش نیازمند مسافرکشی باشد؟
چه بسیار روحانیون و طلابی که میتوانستند در فعالیت و شغلی دیگر به موقعیت و درآمد چندبرابری برسند اما آگاهانه و از روی تکلیف و عشق خود و اهل خانوادهشان سختی زندگی طلبگی را پذیرفته و با این همه کمبود همواره در سختیها و مشکلات و بحرانهای جامعه از سیل و زلزله و کرونا یا اردوهای جهادی و... در صف اول خدمت داوطلبانه ایستادهاند.