کد خبر: ۲۸۵۰۶۴
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲

کاهش 20 درصدی جانباختگان حوادث جاده‌ای استان یزد

 
 
یزد- خبرنگار کیهان:
 فرمانده انتظامی استان یزد گفت: در سال جاری با کاهش 20 درصدی جانباختگان حوادث جاده‌ای جزو دومین استان کشور در کاهش تصادفات هستیم.
سردار «عباسعلی بهدانی‌فرد» در آیین طرح نوروزی پلیس راه استان یزد ضمن اشاره به آغاز طرح نورزی پلیس راه از بیست و چهارم اسفندماه تا 17 فروردین سال 1403، افزود: با آغاز این طرح ماموران پلیس راه و سایر دستگاه‌های مربوطه در نقاط حادثه‌خیز و کویری مستقر و با گشت‌زنی و همچنین ایجاد ایستگاه‌های صلواتی در جهت کاهش حوادث جاده‌ای و خدمت‌رسانی به مسافران تلاش خواهند کرد. فرمانده انتظامی استان یزد کاهش بسیار محسوس تصادفات و جانباختگان حوادث جاده‌ای را از دستاوردهای خوب پلیس راه استان برشمرد و خاطرنشان کرد: با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرائی، در سال جاری با کاهش 20 درصدی جانباختگان حوادث جاده‌ای جزو دومین استان کشور در کاهش تصادفات هستیم. 
سردار بهدانی‌فرد این مهم را نتیجه همکاری خوب شهروندان و مسافران و توجه آنها به توصیه‌های پلیس راه و راهور بیان و خاطرنشان کرد: از تعامل و همکاری همه دستگاه‌های مسئول با پلیس قدردانی می‌کنم. این مقام مسئول تصریح کرد: محورهای استان یزد به علت کویری بودن باعث خستگی و خواب‌آلودگی می‌شود که رانندگان باید پس از هر چند ساعت رانندگی در ایستگاه‌هایی که با کمک سایر سازمان‌ها ایجاد می‌شود توقف و استراحت کنند.