ماه مبارک رمضان در غزه اینجا مسجدی برای عبادت باقی نمانده است
سرویس خارجی-
ساکنان غزه امسال در حالی وارد ضیافت الله شدهاند که تقریبا تمام مساجد این باریکه، ویران شده است و مردم مظلوم آن مجبورند در ویرانهها یا اطراف آن به راز و نیاز با خدای خود بپردازند.
ماه مبارک رمضان در فلسطین، همیشه متفاوت بوده است. صهیونیستها بنا به دلایلی-که بررسی متفاوتی میطلبد- از این ماه وحشت دارند و فلسطینیها هم
همه ساله در همین ایام، فعالیتهای ضدصهیونیستی خود را به اوج میرسانند. انتخاب آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس» نیز بر وحشت صهیونیستها افزوده است. در این روز تقریبا تمام کشورهای دنیا شاهد تظاهراتهای ضدصهیونیستی هستند و طبیعی است که صهیونیستها این شرایط را دوست نداشته باشند. امسال اما ماه مبارک رمضان به شکلی عجیب با همه ماههای مبارک قبل فرق دارد. نزدیک به 160 روز است که تمام شیاطین عالم بسیج شدهاند و به وحشیانهترین و غیرانسانیترین شکل در حال کشتار زنان و نوزادان و کودکان باریکه محاصره شده غزهاند. باریکهای که نزدیک به 15 سال است در محاصره کامل قرار دارد جلوی چشم بزرگترین سازمانهای مدعی دفاع از حقوق بشر هر روز با عجیبترین و کُشندهترین سلاحها بمباران میشود. نزدیک به 32 هزار انسان طی این مدت در غزه به شهادت رسیدهاند که بیش از 90 درصد آنها غیرنظامیاند. شهادت این همه غیر نظامی به تایید بالاترین مقامات رسمی آمریکا هم رسیده است و در این مورد هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.
وارد ماه مبارک رمضان شدهایم. ماهی که مسلمانان در آن خود را به خدا و رحمت او نزدیکتر میبینند. ماهی که مساجد پر رونقتر از ماههای دیگر است اما اینجا در غزه، مسجدی برای عبادت باقی نمانده است! با این حال اطراف این مساجد ویران شده، جمعیت زیادی نشستهاند و... گزارشهای تصویری زیادی از مساجد ویران شده این باریکه منتشر شده است که روزهداران فلسطینی -که هر یک شماری از اعضای خانواده خود را طی همین چند ماه از دست دادهاند- روی ویرانههای مساجد نشسته و در حال راز و نیاز با خدای خود هستند. آنها احتمالا چیز زیادی نیز برای خوردن در افطار ندارند. مدتی است صهیونیزم جهانی ابزار «گرسنگی» را به کار گرفته و نزدیک به 30 نفر فقط بر اثر گرسنگی جان خود را از دست دادهاند.
بلژیک هم شکایت کرد
محاکمه رژیم صهیونیستی در دادگاههای بینالمللی، سادهترین ابزاری است که برای مهار این رژیم میتوان به کار گرفت. در همین رابطه آفریقای جنوبی شکایتی را علیه رژیم صهیونیستی به اتهام «نسلکشی در غزه» به دادگاه بینالمللی لاهه برده است و این دادگاه نیز مدتی است محاکمه این رژیم قرون وسطایی را در دستور کار قرار داده است. چند جلسهای از محاکمه این رژیم برگزار و نتایج آن نیز اعلام شده است. پرونده «نسلکشی» رژیم صهیونیستی همچنان مفتوح و صهیونیستها نگران نتیجه نهائی این دادگاه هستند. حالا خبر رسیده است که بلژیک نیز به کمک آفریقای جنوبی رفته تا شاید بتواند این رژیم را در دادگاه محکوم کند. به کانال تلگرامی گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین خبرگزاری آناتولی اعلام کرده است بلژیک تصمیم گرفته در شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان دادگستری بینالمللی در لاهه مشارکت کند.
وجدانهایی که یکی یکی بیدار میشوند
الحق و الانصاف، مردم سراسر دنیا، لحظهای ساکنان مظلوم غزه را فراموش نکردهاند و تقریبا روزی نیست در گوشهای از این کره خاکی، تجمعی-کوچک یا بزرگ- علیه جنایات این رژیم در غزه برگزار نشود. مثلا همین دیروز خبر رسید، مردم نیجریه، نخستین روز ماه مبارک رمضان را به «راهپیمایی ضدصهیونیستی» اختصاص دادهاند. آنها با زبان روزه به خیابانها آمده و علیه جنایات رژیم صهیونیستی شعار دادند. اما این رویکرد در بین رهبران کشورها دیده نمیشود و متاسفانه رهبران کشورهایی که بعضا نام اسلام را هم یدک میکشند، عملکرد بدی در مواجه با این جنگ داشتهاند. برخی از آنها حتی در حال کمکرسانی به صهیونیستها هستند تا مبادا صهیونیستها حین کشتار زنان و کودکان مسلمان فلسطینی، کمبودی حس کند! اما با طولانی شدن این جنگ و جنایات و بالا رفتن هزینههای سکوت یا حمایت از رژیم صهیونیستی، کشورها یکی پس از دیگری تغییر موضع داده به ظاهر هم که شده، فعالیتهایی را آغاز کردهاند. مثلا دیروز خبر رسید، اولین کشتی حامل کمکهای دارویی و غذایی برای غزه، از قبرس به راه افتاده است. این کشتی کوچک از بندر «لارناکا» قبرس به راه افتاده و ما هم امیدواریم سالم به مقصد برسد! مراکش نیز اولین کمک دارویی غذایی خود را به غزه ارسال کرد. به گزارش «مهر»، رسانههای محلی در مراکش روز دوشنبه از آغاز کمکرسانی نظام پادشاهی این کشور با استفاده از شش بالگرد حامل کمکهای انسانی از طریق هلیبرن به ساکنان نوار غزه خبر دادند.
دستان گوگل به خون آغشته شد
اصولا یکی از دلایل همراهی سران قدرتها با بدترین رویکردهای رژیم صهیونیستی، نفوذ صهیونیزم جهانی در تارو پود این قدرتهاست. بسیاری از غولهای اقتصادی
-مثل شرکت گوگل- نیز تحت کنترل صهیونیستها فعال هستند. در همین رابطه خبر رسیده است که این موتورجستوجوگر هم به کمک صهیونیستها آمده تا با در اختیار گذاشتن امکانات خود، در کشتار فلسطینیان سهیم باشد. خبرگزاری مهر در این باره نوشته است: «ماجرا از این قرار است که همزمان با افزایش نجومی و روزافزون آمار شهیدان در غزه و محاصره و قحطیهای شدید ساکنان فلسطین، گوگل به همراه دیگر ابرقدرتها برنامه قراردادی میلیاردی به نام نیمبوس را اجرائی میکنند. به واسطه پروژه نیمبوس، ارتش و دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی به فناوریهای پیشرفته هوش مصنوعی، تجهیز خواهند شد و به دنبال آن اسرائیل به واسطه حامیان مالی خود به قدرت و نفوذ قابل توجهی دست پیدا خواهد کرد. نکته مهم دیگر که در انعقاد این توافق بین گوگل و رژیم صهیونیستی در قالب پروژه نیمبوس وجود دارد، دسترسی این رژیم و عوامل آن در شرکت گوگل، به حجم قابل توجهی از دادهها و اطلاعات انسانها در اقصی نقاط جهان است. به بیان دیگر از طریق پیوند نزدیکی که رژیم اسرائیل با شرکتهایی نظیر گوگل پیدا میکند، عملاً میتواند به دادههای کلان این شرکتها دست پیدا کند و از آنها در راستای اقدامات سرکوبگرانه و جاسوسیاش به ویژه علیه ملت فلسطین استفاده کند. بسیاری معتقدند این پروژه، از نظر ضرورت توجه به گزاره «امنیت اطلاعات» در عرصه بینالمللی و همچنین رعایت استانداردهای حریم خصوصی، میتواند چیزی شبیه به یک فاجعه باشد. این جزئیات و نگرانیها دلیلی است که کارمندان این شرکت را آشفته و معترض کرده تا جایی که در کنفرانس مربوط به این قرارداد یکی از مهندسان سابق سکوی ابری گوگل «google cloud» از جای خود برمیخیزد و اعتراض و انزجار خود را نسبت به اسرائیل و همکاریها و مراوداتی که این شرکت قرار است با رژیم صهیونیستی داشته باشد فریاد میزند.»
انتقام
اما اینطور نبوده که صهیونیستها جنایت کنند و جوانان مسلح فلسطینی ساکت بمانند. اصولا یکی از دلایل اصلی صهیونیستها از این همه جنایت عریان، واداشتن همین جوانان مسلح به تسلیم شدن است چرا که ضربات بیسابقهای را هم در عملیات طوفان الاقصی و هم جنگ غزه متحمل شدهاند. دیروز جوانان مسلح فلسطینی طی یک کمین حساب شده دیگر، شماری از نظامیان صهیونیست را در خان یونس به هلاکت رسانده و تعدادی را هم زخمی کردند. گردانهای قسام اعلام کرد دو گروه از نیروهای پیاده ارتش رژیم صهیونیستی را در اطراف برجهای مسکونی در شهر حمد واقع در خان یونس در کمینی سخت گرفتار کرده و از فاصله صفر با آنها درگیر شدند.
ساعاتی بعد اعلام شد بالگردهای صهیونیستی برای جمع کردن کشتهها و مجروحین خود به پرواز درآمدند. صهیونیستها به شدت آمار تلفات و خساراتشان را سانسور و به شکل قطره چکانی اعلام میکنند چرا که نگران تبعات انتشار این خبرها در جامعه بحران زده خود هستند. از آن سو خبر رسیده، همسر نتانیاهو نیز از مادر امیر قطر کمک خواسته است! ایرنا در این باره نوشت: «ساره نتانیاهو همسر نخستوزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب، در نامهای به شیخه «موزه بنت ناصر» مادر امیر قطر از وی خواست که از نفوذش برای آزادی اسیران اسرائیلی استفاده کند.» این نامه و درخواست به خوبی شکست صهیونیستها در رسیدن به یکی از اهداف اصلی خود از کشتار غزه را نشان میدهد. آنها آزادی همه اُسرا در کنار ریشهکن کردن حماس را به عنوان اهداف اصلی خود از حمله به غزه عنوان کرده بودند.