وضعیت نامطلوب درمان بیماران سرطانی
میزان امید به زندگی بیماران سرطانی در انگلیس، ۱۵ سال کمتر از بیماران در دیگر کشورهای مورد مقایسه است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، روزنامه دیلیمیل نوشت: بیماران سرطانی در انگلیس، در مقایسه با بیماران مبتلا به این بیماری در کشورهایی همچون استرالیا، کانادا و نروژ، کمتر از درمانهای شیمیدرمانی و پرتودرمانی استفاده میکنند. این روزنامه افزود: بیماران سرطانی در انگلیس، هفت هفته بیشتر از بیماران در کشورهای استرالیا، نروژ و کانادا منتظر آغاز درمان میمانند و به علت همین تاخیرها، امید به ادامه زندگی در آنان کمتر است.
روزنامه گاردین نوشت: پژوهشگران دانشگاه لندن گزارش میدهند، بررسی پرونده بیش از ۷۸۰هزار بیمار سرطانی که در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ در کشورهای استرالیا، کانادا، نروژ و انگلیس شناسایی شدند، نشان میدهد وضعیت درمان سرطان در انگلیس، در مقایسه با کشورهای بررسیشده، نامطلوب است.
به نوشته این روزنامه، مثلا در حالی که متوسط زمان انتظار برای آغاز شیمیدرمانی در انگلیس ۴۸ روز، در ایرلند شمالی ۵۸ روز، در ولز ۵۸ روز و در اسکاتلند ۶۵ روز است، نروژ با ۳۹ روز، کمترین زمان انتظار را داراست. در این بررسی مقایسهای در چهار کشور، ۸ سرطان مری، معده، روده بزرگ، مقعد، کبد، پانکراس، ریه و تخمدان مورد تحلیل قرار گرفت.
به نوشته گاردین، در این بررسی که درمان سرطان در چهار کشور در سه قاره مورد مطالعه قرار گرفت، مشخص شد که بیماران سرطانی در انگلیس، در ۸ سرطان مورد پژوهش، بیشترین معطلی را تجربه میکنند. نتیجه این بررسی در نشریه علمی «لنست آنکولوژی» منتشر شده است. براساس گزارش این پژوهش، وضعیت پرتودرمانی بیماران سرطانی در انگلیس نیز بدتر از سه کشور دیگر است، زیرا به طور متوسط در ایرلند شمالی بیماران ۵۳ روز، در انگلیس ۶۳ روز، در اسکاتلند ۷۹ روز و در ولز ۸۱ روز باید منتظر آغاز این نوع درمان باقی بمانند، اما در کانادا، این مدت ۴۲ روز است. همچنین ۵۹درصد از بیماران مبتلا به سرطان تخمدان در انگلیس، مورد شیمیدرمانی قرار میگیرند که این میزان در کانادا ۶۷درصد، در کانادا ۷۲درصد و در نروژ، ۷۳درصد است. براساس این گزارش، در حالی که ۲۷درصد از بیماران مبتلا به سرطان پانکراس در انگلیس، مورد شیمیدرمانی قرار میگیرند، این میزان در میان بیماران کانادایی ۴۱درصد، در نروژ ۴۴درصد و در استرالیا ۴۷درصد است.
گاردین براساس مقاله منتشرشده در نشریه علمی «لنست آنکولوژی» نوشت: در حالی که ۲درصد از بیماران سرطانی بالاتر از ۸۵ سال در انگلیس مورد درمانشیمی درمانی و پرتودرمانی قرار میگیرند، این میزان در میان بیماران استرالیایی ۸درصد و در کانادا ۱4درصد است.