kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۳۶۹۷
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴

زنگ پایان شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر(اخبار ادبی و هنری)

 
 
مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، پنجشنبه
3 اسفند 1402 با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان و مدیران فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد. 
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با فعالیت شورای هنر در وزارت فرهنگ که مصوبات آن در شورای عالی طرح و با ابلاغ رئیس‌جمهور اجرائی می‌شود راه کوتاهی برای حل مشکلات و آرزوها و آمال هنرمندان بخش‌های هنری داریم. 
او به درخواست دبیرکل جشنواره هنرهای تجسمی در راستای زمینه‌سازی برای حضور هنرمندان ایرانی در رویدادهای بین‌المللی واکنش نشان داد و گفت: دستور پرداخت هزینه‌های لازم برای حضور در دوسالانه ونیز داده شده است تا اصحاب تجسمی حضور پررنگی در ونیز داشته باشند. سایر مطالبات هنرمندان اصیل هنرهای تجسمی را نیز محقق خواهیم کرد و در ماه رمضان طی یک ضیافتی افطار میزبان هنرمندان این عرصه خواهیم بود. ما در وزارت فرهنگ هیچ محدودیتی در حمایت از هنرمندان تجسمی نداریم و نخواهیم داشت.
در ادامه محمود سالاری معاون امور هنری وزیر فرهنگ نیز در یک پیام ویدئویی با بیان اینکه امسال جشنواره هنرهای تجسمی فجر تجارب جدیدی را به تاریخ جشنواره اضافه کرد، افزود: جشنواره امسال دیوارنگاری‌های شهری را که کمتر مورد توجه بود، مورد عنایت ویژه قرار داد که بایستی این‌جا از تمام کسانی که زحمت کشیدند و اهتمام ویژه داشتند از جمله وزیر محترم و دبیرکل جشنواره قدردانی کنم. امیدوارم هنرمندان این جشنواره روز به روز بیشتر بدرخشند و بمانند و بپایند.
در ادامه، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی و همچنین رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره هم بیان کرد: فجر شانزدهم در شرایطی که دشمنان ما همه آنچه در توان داشتند را به کار گرفتند تا این ملت را از هم جدا کنند، اثبات کرد که هنرمندان عرصه تجسمی پشت به پشت و در کنار هم برای این مرز پرگهر محکم ایستاده‌اند. این جامعه نجیب که در سایه فضای رسانه‌ای سایر هنرها کمتر دیده شده، دریایی از ظرفیت است. 
همچنین امیرعبدالحسینی دبیرکل این دوره از جشنواره نیز گفت: تردیدی نیست جشنواره هنرهای تجسمی برای سال‌‌های پیش‌رو در روزگار جوانی‌اش، به فضای معتبر نمایشگاهی نیازمند است. مهم‌ترین چالشی که در فجر شانزدهم پیش‌رویمان بود. کمبود دیوار مفید و زیبنده چنین جشنواره‌‌ مهم و قابل توجهی با گستردگی هنرمندان و تعدد رشته‌های‌ زیرمجموعه هنری است. این رویداد با نگاه توسعه‌محور و آینده‌نگر به نگارخانه‌ ملی نیاز دارد.