انتقام کشتار رفح از درجهداران صهیونیست مقاومت 16 نظامی صهیونیست را طی 24 ساعت کُشت
سرویس خارجی-
صهیونیستها بامداد دوشنبه، طی یک شعبدهبازی رسانهای و به بهانه آزادی دو اسیر خود در رفح، 100 فلسطینی را که حداقل نیمی از آنها زن و کودک هستند به شهادت رسانده و حدود دو برابر این تعداد را نیز زخمی کردند آن هم با سلاحهای ممنوعه آمریکایی! کمتر از یک روز بعد معلوم شد، این دو اسیر صهیونیست که از سوی گروهی از فلسطینیان غیرحماس به اسارت گرفته شده بودند، 10 روز قبل از حمله صهیونیستها به رفح، آزاد شده بودند و صهیونیستها به بهانه آزادی آنها، در واقع قصد کشتار فلسطینیانی را داشتند که از همه جای غزه به جنوب آن یعنی رفح، پناه برده بودند. تحلیلگران باهوش نیز بلافاصله نوشتند، از آنجایی که رفح تنها جای باقیمانده برای آوارگان فلسطینی است و در چند کیلومتری گذرگاه رفح قرار دارد، این حمله با هدف کوچاندن اجباری فلسطینیها به بیرون از غزه انجام شده است. تقریبا نیمی از ساکنان غزه در رفح ساکن هستند.
جیغ دیرهنگام!
نتانیاهو هم که برای نجات خود، نیاز دارد این جنگ تمام نشود، خطاب به ساکنان رفح گفته بود: «قبل از حمله بزرگ، رفح را ترک کنید.» از آنجایی که جز رفح، جایی برای ساکنان غزه نمانده و صهیونیستها نیز طی کمتر از 130 روز نزدیک به 30هزار نفر را در این باریکه با سلاحهای آمریکایی قتلعام کردهاند، این اظهارات نتانیاهو، خشم جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را
- هرچند خیلی دیر- برانگیخت. این جمله نتانیاهو در کنار جنایات قرون وسطاییِ صهیونیستها علیه زنان و کودکان فلسطینی- که چه بسا با هدف به تسلیم واداشتن نیروهای مسلح فلسطینی انجام میشود- کار را به جایی رساند که جیغ «بورل» را درآورد طوری که او اظهارات بیسابقهای را علیه آمریکا و این رژیم وحشی بر زبان راند. بورل خطاب به نتانیاهو گفت: «فلسطینیها کجا بروند؟ به کره ماه؟ این افراد را به کجا ببرند؟»
گاردین در همین رابطه نوشت: جوزپ بورل، در بحبوحه افزایش هشدارهای بینالمللی نسبت به افزایش تلفات غزه- که روز دوشنبه به 28هزار و 340 نفر رسید- با عصبانیت رهبر اسرائیل را مورد انتقاد قرار داد و گفت که «نتانیاهو به حرف کسی گوش نمیدهد... فلسطینیها کجا بروند؟ به کره ماه؟ این افراد را به کجا میبرند؟»
او در ادامه- خطاب به دولت آمریکا- گفت: «اگر باور دارید که افراد زیادی [در غزه] کشته میشوند، شاید باید اسلحههای کمتری ارائه کنید تا از کشتهشدن تعداد زیادی از مردم جلوگیری کنید. این اقدامی متناقض است که کشورها به طور مکرر اعلام کنند اسرائیل تعداد زیادی غیرنظامی را در غزه میکشد اما هیچ اقدام مشخصی برای جلوگیری از این کشتار انجام نمیدهد.» بورل این را هم یادآور شد که دادگاه هلند اخیرا به دولت این کشور دستور داد تا صادرات قطعات جنگنده اف-35 به اسرائیل را به دلیل نگرانیهایی درباره استفاده از آنها و نقض قوانین بینالمللی در جنگ غزه، متوقف کند.
انتقام
اما جوانان مسلح فلسطینی ساکن جنوب غزه طی کمتر از 24ساعت پس از جنایات صهیونیستها در رفح، دست به کار شدند و طی دو عملیات با فاصله زمانی کوتاه، 16 سرباز، درجهدار و افسر صهیونیست را به هلاکت رساندند. سرهنگدوم نتانل یاکوف الکوبی، فرمانده گردان 630 تیپ جنوبی؛ سرگرد یایر کوهن، سرپرست گروهان در گردان 630 تیپ جنوبی و سرگرد زیو چن، افسر ذخیره در گردان 630 تیپ جنوبی از جمله این افراد هستند که همگی در جنوب غزه هدف قرار گرفته و کشته شدهاند. خبرگزاری فارس نیز به نقل از منابع عبریزبان نوشت: 19 نظامی صهیونیست نیز در طی این مدت، زخمی شدهاند. صهیونیستها به شدت روی انتشار آمار واقعی تلفات و خسارات خود حساس هستند و هیچگاه آمار دقیق آن را اعلام نمیکنند.
خبرنگارکُشی
صهیونیستها از 15 مهرماه تاکنون که آن ضربه کاری را خوردند، در کنار زنان و کودکان و غیرنظامیان، خبرنگاران زیادی را هم در غزه به شهادت رساندهاند. در همین رابطه «ناصر ابوبکر» رئیس انجمن روزنامهنگاران فلسطین دیروز اعلام کرد اشغالگران اسرائیلی ۱۰درصد از روزنامهنگاران حاضر در غزه را با هدف «ممانعت از انتقال حقیقت درباره آنچه در غزه میگذرد به شهادت رساندهاند... تعداد شهدای روزنامهنگار به ۱۲۶ تن رسیده است و با توجه به اینکه این اتحادیه حدود ۱۳۰۰ خبرنگار در این بخش دارد، ۱۰درصد از کل خبرنگاران به شهادت رسیدهاند. دیروز خبرگزاری مهر نیز نوشت، خبرنگار اسرائیلی که از نتانیاهو انتقاد کرده بود، اخراج شد. برخی گزارشها شمار خبرنگارانی را که در غزه جان خود را در این مدت از دست دادهاند 130 نفر اعلام میکنند. طبق این گزارش «گیل تماری»، خبرنگار صهیونیست پس از آن که گفت نتانیاهو میخواهد همه اسیران اسرائیلی کشته شوند، برکنار شد.
شکاف بین اسرائیل و آمریکا!
آمریکاییها تاکنون و از زمان آغاز نبرد غزه، هرآنچه از دستشان برمیآمده برای کمک به صهیونیستها انجام داده و میلیاردها دلار سلاح و پول نقد در اختیار این رژیم قرار دادهاند. این حمایتها تا آنجا بوده که مقامات صهیونیست میگویند: «اگر آمریکا نبود باید با چماق به جنگ فلسطینیها میرفتیم.» اما از آنجایی که آمریکا امسال انتخابات در پیش دارد و دموکراتها نمیخواهند بازنده این انتخابات باشند، دفاع از چنین رژیمی کار سادهای برایشان نبوده است. در همین رابطه خبر رسیده اختلافات بین این دو رژیم به اوج رسیده و رهبران آنها پشتپرده، علیه هم چنگ و دندان نشان میدهند. واشنگتنپست در اینباره نوشته است که نتانياهو دیگر به صورت علنی علیه آمریکا موضع میگیرد! روزنامه واشنگتنپست گزارش داده است که جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا و معاونان ارشد وی به «دست شستن» از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل بیش از هر زمان دیگری از زمان آغاز جنگ غزه نزدیک میشوند و دولت آمریکا دیگر نتانیاهو را یک «شریک مثبت» نمیداند که آنها بتوانند بر مواضع وی حتی در دیدارهای محرمانه تاثیر بگذارند! ناخرسندی فزاینده از نتانیاهو باعث شده که معاونان بایدن از وی بخواهند انتقادهای علنی بیشتری را از نخستوزیر این رژیم درخصوص جنگ تحت هدایت نتانیاهو علیه غزه مطرح کند.
یک جنایت هولناک دیگر در غزه
دیروز خبرگزاری مهر از وقوع جنایتی تازه در غزه از سوی نظامیان صهیونیست خبر داد و نوشت اشغالگران یک خودرو را در خیابان الجلاء در شهر غزه هدف قرار دادند. از سوی دیگر در حمله پهپادهای رژیم صهیونیستی به اطراف مسجد علی بن ابیطالب در محله الزیتون شهر غزه شماری شهید و زخمی شدند. همچنین توپخانه رژیم صهیونیستی اطراف یک دانشکده را در جنوبغرب شهر غزه گلولهباران کردند. در همه این حملات، شماری غیرنظامی به خاک و خون کشیده شدند. در اعتراض به اینگونه جنایات، کاناداییهای ساکن تورنتو یک تظاهرات بزرگ و شبانه علیه صهیونیستها برگزار کردند. در این تجمع، مردم خواستار توقف نسلکشی در غزه شدند. دانشجویان دانشگاه مشهور «هاروارد» نیز، بهرغم آگاهی از این که ممکن است از دانشگاه اخراج شوند، بار دیگر در حمایت از ملت مظلوم غزه تجمع کردند. این تجمع برای جانباختگان «رفح» برگزار شد و دانشجویان شعر یکی از شعرای عرب با نام «اگر باید بمیرم» را با هم سرودند.