#طب سنتی
چند توصیه طب سنتی برای پیشگیری از کبد چرب
یک متخصص طب سنتی چند توصیه تغذیهای طب ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بیان کرد.
به گزارش تسنیم، آزاده زارعی درباره توصیههای طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اظهار داشت: توصیه میشود برای کاهش خطر ابتلا به کبد چرب، مصرف شیرینیها و روغنهای غلیظ از جمله روغنهای صنعتی موجود در بازار را کاهش دهید. برای پیشگیری از کبد چرب باید از درهمخوری و پرخوری پرهیز کنید و غذاهای متنوعی را که هضمهای مختلفی دارند، همزمان در یک وعده مصرف نکنید.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از کبد چرب، مصرف سالادها، میوه و ماست و مخلفات کنار غذاها توصیه نمیشود و بهترین انتخاب برای کنار بشقاب غذا، سبزی و زیتون است. همچنین از مصرف نوشیدنیها در حین غذا خوردن پرهیز کنید و حداقل یک تا دو ساعت پس از مصرف وعده غذایی میتوانید نوشیدنیها را مصرف کنید.
بنا به این گزارش کبد چرب غیرالکلی یک بیماری مزمن کبدی است که درجات مختلفی (از کبد چرب بدون علامت تا التهاب شدید کبد، فیبروز و سیروز) را دربر میگیرد و بهدلیل تجمع مقادیر زیاد چربی (تریگلیسرید) در سلولهای کبد به وجود میآید.
در این بیماری معمولاً بیشتر از 5درصد وزن کبد را چربی تشکیل میدهد؛ کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و بهصورت اتفاقی در آزمایشهای دورهای یا سونوگرافی تشخیص داده میشود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است علائمی همچون احساس ضعف و خستگی، کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد بروز کند.