kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۲۴۳۸
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵
رئیس کمیته ملی المپیک اعلام کرد

همه چیز را به مدال گره نمی‌زنیم کار کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری در المپیک سخت است 

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ما همه چیز را به مدال گره نمی‌زنیم اما در ایران برآیند کار را با مدال می‌بینند و می‌سنجند.
 
سرویس ورزشی-
 
مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ ازبکستان از ۱۴ بهمن آغاز می‌شود. طبق اعلام فدراسیون تنها سه نفر در بخش مردان به قهرمانی آسیا می‌روند. این سه نفر، از نفرات جوان و جویای نام تیم هستند و وزنه‌برداران باتجربه در قهرمانی آسیا روی تخته نمی‌روند. از طرفی رسول معتمدی هم در این اعزام نیست و با توجه به اینکه تعداد گزینشی‌های المپیک او زیر پنج مسابقه است، از چرخه المپیک کنار می‌رود. عبدالله بیرانوند، علیرضا عباسپور و علی عالی‌پور در تیم مردان و ریحانه کریمی، فاطمه کشاورز، سیده الهام حسینی، الهه رزاقی و کیژان مقصودی در تیم بانوان روی تخته می‌روند.
دیروز اما نواب نصیرشلال درباره‌ی علت اعزام تنها سه وزنه‌بردار جوان به مسابقات بزرگسالان قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ بیان کرد: در آخرین جلسه کمیته فنی قرار شد اعضای کمیته فنی هم نظر بدهند. ما هم نتایج رکوردگیری را برای اعضا و رئیس فدراسیون فرستادیم. پس از جلسه‌ای که داشتند برخی اسامی که شانس و شرایط بهتری دارند را اعلام کردند و برخی اسامی هم کادر فنی کم کرد و در نهایت به این سه نفر رسیدیم.
در مورد شانس مدال‌آوری سه وزنه‌بردار جوان گفت: این افراد مدنظر کمیته فنی هم بودند. تیم در حال پوست اندازی است و این بچه‌ها نیاز دارند که مسابقه بدهند. ما این حساسیت که حتما باید مدال‌آور باشند را نداشتیم. نظر من این است که وزنه‌بردار در یک مسابقات سطح پایین‌تر مانند آسیایی کسب تجربه کند و خودش را برای مسابقات سطح بالایی همانند قهرمانی جهان آماده کند و این اتفاق به نظرم خیلی با ارزش‌تر از این است که وزنه‌بردار فقط در آسیا مدال بگیرد و سپس تمام شود.
او افزود: مدنظر ما این بود تیم یک دست و کامل به قهرمانی آسیا برود و کسب تجربه برای نفراتی باشد که حدود ۱۹- ۲۰ ساله هستند و برای مسابقات پیش رو آماده شوند چون در ورزش قهرمانی، یک مسابقه می‌تواند به اندازه ۱۰۰ جلسه تمرین به ورزشکار کمک کند. نظر من این بود تیم با این شرایط اعزام شود اما نظر کمیته فنی بر این بود که تیم کامل نرود. بخشی از اسامی را آنها اعلام کردند و بخشی هم من کم کردم.
نصیر شلال در پاسخ به این پرسش که مسئولیت فنی تیم با سرمربی است چون ماه‌ها با ورزشکار کار کرده و چرا کمیته فنی اسم داده است؟ گفت: در آخر ماجرا کادر فنی باید پاسخگو باشد. البته وقتی کمیته فنی و رئیس فدراسیون نظر قاطع می‌دهند باید مسئولیت تیم که ناقص یا کامل به مسابقات می‌رود را هم بپذیرند.
سرمربی تیم ملی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه دلخوری بین کادر فنی تیم ملی و کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری وجود دارد؟ تصریح کرد: دلخوری نیست بلکه اختلاف سلیقه است. این اختلاف سلیقه هم راجع به همین قهرمانی آسیا بود و قرار نیست ادامه‌دار باشد. نظراتی را دوستان داشتند که من خیلی موافق نبودم و نظراتی هم من داشتم که دوستان در کمیته فنی با آن موافق نبودند. اختلاف سلیقه است و ما هم به نظر کمیته فنی احترام گذاشتیم و بخش عمده‌ای از نظرات کمیته فنی و فدراسیون را اعمال کردیم.
 مدیران کمیته ملی المپیک 
مهمانان فدراسیون وزنه‌برداری
دیروز اما فدراسیون وزنه‌برداری مهمانان ویژه‌ای داشت. محمود خسروی وفا به همراه مناف ‌هاشمی و تیم همراه از فدراسیون وزنه‌برداری بازدید کردند. هدف از این بازدید بررسی مشکلات، صحبت درباره شرایط فدراسیون و تیم‌های ملی و همکاری‌های مناسب در آستانه المپیک بود.
محمود خسروی‌وفا در این جلسه گفت: ما به فدراسیون‌های کشتی و تکواندو هم رفته‌ایم. این‌جا هم آمده‌ایم ببینیم چه کاری دارید و چه کمکی از دست ما بر می‌آید تا برای وزنه‌برداری انجام بدهیم. دوست داشتیم جلسات به همین شکل صمیمی و خودمانی باشد تا حرف‌ها راحت رد و بدل شود.
او ادامه داد: احساس ما این است که در المپیک پیش رو هم فشار زیادی روی کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری است. وقتی بار روی دوش این سه رشته می‌افتد طبیعی است که رئیس فدراسیون، کادرفنی و ورزشکاران هم استرس زیادی داشته باشند. ما این‌جا هستیم تا بگوییم که کنار شما می‌مانیم و باخت را اول از همه ما قبول می‌کنیم. قرار نیست توپ در زمین کسی باشد و ما کنار شما می‌مانیم. در ‌هانگژو هم همین بود و ما توپ را زمین کسی نینداختیم. مردم تیم‌های ملی را دوست دارند. دوست دارند تیم‌های مورد علاقه‌شان نتیجه بگیرد. ما باید با هم در مجموعه ورزش کنار بیایم و کل آمدن ما به فدراسیون شما این است که بگوییم در خدمت هستیم.
خسروی‌وفا در پایان گفت: ما همه چیز را به مدال گره نمی‌زنیم اما در ایران برآیند کار را با مدال می‌بینند و می‌سنجند. ما هم بر این اساس، این سه فدراسیونی که گفتم را جدا کرده‌ایم و در اولویت قرار داده‌ایم. خدا را شکر می‌کنم که برادر عزیزم آقای کیومرث ‌هاشمی خودشان قبلا در کمیته بوده‌اند و هیچ حاشیه‌ای با وزارت خانه نداریم. نگاه ما یک نگاه تیمی است. به شما می‌گویم که کار کشتی، تکواندو و وزنه‌برداری در المپیک سخت است چون رؤسای این سه فدراسیون خودشان المپین هستند. آقا سجاد! تیمی که در کنار شما است را من تا به حال در هیچ فدراسیونی ندیده‌ام. البته این یک تیغ دو لبه است و مراقب باشید فشارها اذیت‌تان نکند، ما هم هر کمکی از دست‌مان بر بیاید برای شما انجام می‌دهیم.