kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۲۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵

# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 

لبخند رضایت

این تصویر از لبخند رهبر انقلاب در حاشیه مراسم رونمایی از دستاوردهای علمی محققان کشورمان که دو روز قبل با حضور رهبر انقلاب برگزار شد، بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت.
عاملان دهه رکود، مدعیان امروز
سید نظام الدین موسوی با انتشار بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار روز گذشته تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با ایشان که فرمودند «بعضی از دوره‌ها هم دوره‌های کم‌کاری دولت‌ها بوده. دهه ۹۰ دهه خیلی پیشرفت خوبی برای ما نبود.»؛ نوشت: «حالا عاملان و‌ بانیان «دهه رکود و رخوت» از همه مدعی‌ترند و انگار نه انگار که بخش عمده مشکلات و آوارهای اقتصادی کشور ناشی از یک دهه تنبلی ‌و کاهلی و سستی آنهاست.»
نتیجه غفلت از تشریح مدیریت صبح جمعه‌ای
علی جعفری: «مواضع طلبکارانه ‎روحانی و دولتمردانش نتیجه غفلت از جهاد تبیین است. کسانی که با عملکرد ۸ ساله خود متهم اصلی کاهش مشارکت هستند، انگشت اشاره را به سمت شورای نگهبان گرفته‌اند تا بر کارنامه سیاه خود سرپوش بگذارند. نباید اجازه داد مدیریت صبح جمعه‌ای فراموش شود.»
شکوهمندترین مقاومت تاریخ
محمدرضا کردلو: «حتی گفت‌وگو درباره غزّه رنج است. رنج و سرمستی. مدام می‌گویی مگر ممکن است؟! و ممکن است. ما این توفیق را داشتیم تا با شکوهمندترین مقاومت تاریخ، معاصر شویم. سلام بر غزّه و بر جان‌های پاکی که خدا را ملاقات می‌کنند.»
سِرّ تربیت فرزند شهید
‏محمدحسین پویانفر با زنده کردن یاد شهید حسن باقری، نوشت: «از مادر شهید حسن باقری پرسیدند: چی شد که پسری مثلِ حسن‌آقا تربیت کردی؟ جمله‌ خیلی قشنگی گفتند: نگذاشتم امامِ‌زمان (عج‌الله) در زندگی‌مان گم شود...»
خبر دروغ این‌طوریه
سید عطاءالله مهاجرانی: «خبرى را مدتى پيش نيويورك تايمز منتشر كرد و مدعى شد كه دولت آمريكا قبل از وقوع عمليات تروريستى كرمان به ايران هشدار داده بودند که مقامات آمريكايى تاييد نكردند. اما، اگر آمريكا چنان توانى دارد چرا نتوانست از حمله به پايگاه نظامى غيرقانونى‌اش در سوريه باخبر شود و نتوانست اقدامى كند!؟»
دموکراسی به سبک آلمانی
بابایی: «دموکراسی دولت آلمان اجازه راهپیمایی آتش‌بس فوری در غزه را نمی‌دهد! ولی منع حمل سلاح گرم و سرد هرج و‌ مرج در سایر کشورها را تضاد با دموکراسی می‌دانند! و‌ دخالت در امور داخلی کشورها ‌و تاریخ و تمدن چند هزار ساله ملت‌ها را روشنگری حقوق بشر می‌نامند! همین قدر بی‌شرم و‌ بی‌حیا».
رأی ندادن، راه‌حل نیست
دستاران: «رای ندادن کنش سیاسی یا اجتماعی نیست، انتقاد نیست، اعتراض نیست، در واقع رای ندادن هیچی نیست. مثل غذا نخوردن. مثل نخوابیدن. درس نخوندن. راه نرفتن. می‌خواید رای ندین رای ندین اما از این پُز که از شرایط دلگیرم، یا در شرایط درگیرم و برای اعتراض رای نمی‌دم تا شرایط تغییر بکنه هم در بیایین.»