kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۱۴۵۶
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰

ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین برگزار شد

 
 
ششمین جلسه علنی دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی به ریاست قاضی دهقانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری میزان، در این جلسه که تعدادی از خانواده شهدای ترور نیز حضور داشتند، نماینده دادستان به قرائت ادامه کیفرخواست متهمان ردیف 43 تا 70 پرونده شامل معصومه بلورچی، یاسر جهان‌نژادی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت‌نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، علیرضا معدنچی، عباس میناچی‌مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام‌جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، فاطمه بنی‌جمالی، محمود بنی‌هاشمی، اسداله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیزالله پاک‌نژاد، مهرافروز پیکرنگار، مریم حاج‌خانیان، احمد حنیف‌نژاد و پرویز خزایی پرداخت.
 منافقین پول خرید سلاح را
از کجا به دست می‌آوردند؟ 
نماینده دادستان در ادامه دادگاه گفت: اسناد اطلاعاتی سال ۲۰۰۶ آمریکا نشان می‌دهد که در سال ۲۰۰۱ اف‌بی‌آی، ۷ ایرانی را دستگیر کرد که پول‌هایی را از آمریکا به امارات منتقل می‌کردند.بر اساس این اسناد این پول‌ها صرف خرید اسلحه برای تروریست‌های منافقین می‌شده است.
وزیری افزود: پس از حمله پلیس فرانسه به مقر منافقین در پاریس ۸میلیون دلار کشف شد که از آن پول برای خرید و حمل‌ونقل سلاح به ایران استفاده می‌شده است. 
 صدام پول نفت در برابر غذا را 
صرف چه اقداماتی کرده است؟
وی ادامه داد: طبق اسناد اطلاعاتی آمریکا منافقین از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳ منافقین پول‌هایی را از برنامه نفت در برابر غذا از رژیم بعثی دریافت می‌کرده را صرف عملیات‌های تروریستی در ایران کرده است.
 بخش رسانه‌ای منافقین چگونه فعالیت می‌کند؟ 
نماینده دادستان گفت: منافقین در سه بخش نشریه مجاهد (منافق)؛ رادیو منافق و سیمای منافق فعال بوده است. در دهه هفتاد برخی اعضای گروهک که از تشکیلات جدا شده بودند به وسیله کد‌هایی که در رادیو منافقین ارسال می‌شد دوباره بازیابی شده و جذب تشکیلات می‌شدند. در برخی مواقع نیز از رادیو برای ارسال رمز عملیات‌های تروریستی استفاده شده است.