استاندار کرمان مطرح کرد
کشف ۱۶ بمب آماده انفجار در کرمان
استاندار کرمان تصریح کرد: ۶۰ بمب تا قبل از محرم کشف شده است که از این تعداد ۱۶ بمب آماده انفجار در کرمان بود و هر یک از این بمبهای حرفهای تولید شده اگر منفجر میشد چند برابر انتحاری صورتگرفته خسارت وارد میکرد.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در شورای اداری استان سرکشی و احوالپرسی از خانواده شهدا و مجروحان حادثه تروریستی ۱۳ دیماه گلزار شهدای کرمان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: اجازه ندهیم، هیچباری بر دوش خانواده شهدا و مجروحان باشد و کارهای آنها را سر و سامان دهید. وی با اشاره به اینکه حمله به نیروهای حفظ متصدی امنیت بدترین کار ممکن است، ابراز داشت: بعضی از آدمهای عنود و لجوج هم سعی کردند به شهدا توهین کنند.
استاندار کرمان با یادآوری اقدامات صورت گرفته در سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در سال گذشته افزود: سال گذشته که نردههایی در دورتادور گلزار شهدا برای بحثهای امنیتی زده شد، این موضوع را مطرح کردند که زیباییهای بصری گلزار را از بین نبرید.
فداکار ادامه داد: حتی این موضوع مطرح میشد که چرا مردم را میگردید، اما امسال برعکس این حرفهایشان را میگفتند و دنبال عقدهگشایی هستند.
وی با تاکید بر اینکه نیروهای امنیتی و انتظامی مراقبتهای دایمی دارند، تصریح کرد: ۶۰ بمب تا قبل از محرم کشف شده است که از این تعداد ۱۶ بمب آماده انفجار در کرمان بود و هر یک از این بمبهای حرفهای تولید شده اگر منفجر میشد چند برابر انتحاری صورت گرفته خسارت وارد میکرد.
استاندار کرمان از تلاش برای شناسایی نقاط ضعف و قدرت و نقطههای کور و کمبودها پس از برگزاری سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در شورای تامین استان کرمان خبر داد و گفت: حفاظت از گلزار شهدای کرمان بهدلیل وجود کوهها، جنگل و کمربندی کار بزرگی است.