کد خبر: ۲۸۱۰۵
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۹
رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌ جمهوری:

مهم‌ترین درس عاشورا تولی و تبری است

رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌ جمهوری مهم‌ترین درس واقعه عاشورا را تولی و تبری نامید و گفت: ما باید از تولی در قیام امام حسین(ع) درس حمایت از مظلوم و از تبری آن مقابله با ظلم و ظالم را فرابگیریم.


به گزارش مهر حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در مورد درس عاشورا که آنرا درس تعامل و مذاکره براساس منطق خوانده بود، گفت: این بستگی دارد که مذاکره را چه تعریف بکنید. امام حسین (ع) که پیشوای بشریت و راهنمای هدایت است تا آخرین لحظه حیات تلاش می‌کند دست ظالمی را از ظلم کردن کوتاه کند.
رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌ جمهوری، ادامه داد: امام حسین‌(ع) در دوم محرم وارد سرزمین کربلا شد و عمر سعد از امام(ع) پرسید چرا از مدینه بیرون آمدید و امام در پاسخ می‌فرماید: مردم کوفه برای من نامه نوشتن اگر منصرف شدند من بر می‌گردم. اما وقتی از یزید دستور آمد که امام حسین(ع) یا باید بیعت کند یا کشته شود، امام(ع) فرمود من تن به ذلت نمی‌دهم و حاضر نشد با یزید بیعت کند. وی گفت: اگر مذاکره را این‌گونه تعریف کنیم که ظلم کمتر و ظالم میدانش محدودتر شود بله امام حسین(ع) مذاکره کرد تا بتواند از جنگ و خونریزی جلوگیری کند و از تعداد کشته‌شدگان بکاهد.
اکرمی، همچنین در واکنش به ماجرای اسید‌پاشی و ربط دادن آن به امر به معروف و نهی از منکر، گفت: این موضوع صددرصد دروغ است چراکه اسیدپاشی هیچ ربطی به امر به معروف ندارد.
رئيس شورای فرهنگی نهاد رياست‌ جمهوری، اسید پاشی را خلاف عقل، شرع، قانون، وجدان و فطرت دانست و یادآور شد: هرکس که به دنبال ربط دادن حادثه اسیدپاشی به امر به معروف و نهی از منکر باشد حتما غرض سیاسی دارد.