کد خبر: ۲۸۰۷۳۳
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
معاون هنری وزیر فرهنگ:

امسال فضای متفاوتی برای جشنواره‌های موسیقی، تئاتر و تجسمی فجر داریم (اخبار ادبی و هنری)

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که خوشبختانه امسال فضای بسیار خوبی در سه جشنواره موسیقی، هنرهای تجسمی و موسیقی فجر شاهدیم، از ارسال ۱۰هزار اثر برای بخش هنرهای تجسمی، آثار خوب در بخش موسیقی و اضافه شدن سه بخش جدید به جشنواره هنرهای نمایشی امسال خبر داد.
 
 
محمود سالاری در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار داشت: در جشنواره هنرهای تجسمی بیش از ۱۰هزار اثر ارسال و تاکنون داوری ۱۲ بخش تمام شده است. همه داوران از استادان برجسته هستند که اسامی آنها اعلام شده و تمامی اصحاب هنر تجسمی با این اساتید آشنا هستند. تاکنون ۸۸۰ اثر در بخش تجسمی به مرحله نهائی رسیده است. در بخش موسیقی نیز آثار بسیار خوبی رسیده و داوری بخش ترک‌ها (تک‌آهنگ‌ها) و آلبوم‌ها تقریبا تمام شده و جدول اجراها در حال بسته شدن است. موسیقی‌دان‌های برجسته‌ای در این دوره از جشنواره حضور دارند.
سالاری در عین حال درخصوص این که در موضوع غزه چه تعداد اثر در جشنواره‌ امسال وجود دارد؟ گفت: دبیرخانه، این آمار را در اختیار دارد اما بخش غزه مورد توجه قرار گرفته و از دیگر کشورها هم آثاری با این موضوع تقاضای حضور در جشنواره را داشتند.