kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۸۸۱۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹

جشنواره‌ای هنری با موضوع امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‌شود (اخبار ادبی و هنری)

مراسم رونمایی از پوستر و لوگوی نخستین «جشنواره ملی فرهنگی، هنری معروف» با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرائی و حاکمیتی و اعطای احکام اعضای شورای سیاستگذاری در ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد.
 
 
در ابتدای این جلسه مهرداد توکلی دبیر این جشنواره، هدف نخستین جشنواره ملی معروف را تلاش برای انعکاس درست اهداف و سیاست‌های ستاد امر به معروف در اذهان مردم و همچنین نهاد‌ها و دستگاه‌های نظارتی و اجرائی با استفاده از زبان فرهنگ، هنر و رسانه دانست و گفت: این جشنواره می‌خواهد فاصله بین مردم و ستاد امر به معروف را کاهش دهد.
وی جشنواره را دارای ۸ بخش اصلی شامل «فیلم (بلند و کوتاه، فیلم‌نامه)»، «عکس»، «پویانمایی»، «هنر‌های تجسمی»، «هنر‌های آوایی»، «ادبیات و پژوهش»، «شعر» و «رسانه و فضای مجازی» دانست و بیان داشت: شعار جشنواره «حکمرانی عادلانه» بوده و ستاد به عنوان یک دستگاه حاکمیتی در این عرصه ورود جدی کرده است.
وی همچنین از برگزاری نشست‌های تخصصی با هدف بررسی محور‌های اصلی جشنواره خبر داد و بیان داشت: جشنواره از امروز به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده و مراسم اختتامیه آن در بازده زمانی ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
توکلی فعالیت دبیرخانه نخستین جشنواره معروف را دائمی بیان کرد و گفت: در تلاشیم تا دومین جشنواره را سال آینده به صورت بین‌المللی برگزار کنیم.
در ادامه نیز حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین طاهری آکردی، امر به معروف و نهی از منکر را مفهوم انسانی دانست و بیان داشت: در غرب رسانه جای اماکن مذهبی را گرفته است، ولی ما در نظام اسلامی معتقد به جایگزینی سینما به جای مسجد نیستیم، بلکه تأکید داریم که این دو باید کنار یکدیگر باشند و پیام مسجد از طریق سینما به مردم
منتقل شود.
آیت‌الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران نیز با بیان این‌که هنرمندان در برجسته کردن نقش امر به معروف و نهی از منکر باید جریان‌ساز باشند، تصریح کرد: فرهنگ و تمدن می‌تواند در قالب هنر خود را
نمایان کند.