کد خبر: ۲۷۸۷۷۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹

اخبار کوتاه از فوتبال

 
درآمد ۱۳ میلیارد تومانی سپاهان از آسیا 
پس از پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۳ تیم سپاهان به عنوان تنها نماینده ایران در مرحله حذفی این مسابقات حضور خواهد داشت و دو تیم پرسپولیس و نساجی نتوانستند جواز حضور در این مرحله را به دست بیاورند. سپاهان در مرحله گروهی با تیم‌های الاتحاد عربستان، آلمالیق ازبکستان و نیروی هوائی عراق بازی کرد که حاصل آن کسب ۳ پیروزی، یک تساوی و دو شکست برای زردپوشان اصفهانی بود. طبق اساسنامه برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در فصل ۲۴- ۲۰۲۳، هر تیم بابت پیروزی در مرحله گروهی مبلغ ۵۰ و بابت هر تساوی مبلغ ۱۰ هزار دلار آمریکا از کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC دریافت خواهد کرد.بنابراین سپاهان با ۳ پیروزی که مقابل تیم‌های آلمالیق (در هر دو بازی رفت و برگشت) و نیروی هوائی (در بازی برگشت) به دست آورد مبلغ ۱۵۰ هزار دلار و بابت کسب نتیجه تساوی در دیدار رفت برابر نیروی هوائی مبلغ ۱۰ هزار دلار از AFC دریافت می‌کند. همچنین این تیم بابت کسب جواز حضور در مرحله حذفی مبلغ ۱۰۰ هزار دلار از AFC می‌گیرد و به این ترتیب جمع دریافتی‌های خود در پایان مرحله گروهی را به عدد ۲۶۰ هزار دلار می‌رساند. اگر هر دلار آمریکا را ۵۰ هزار تومان در نظر بگیریم سپاهانی‌ها حدود ۱۳ میلیارد تومان تا به اینجای کار از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت خواهند کرد که رقم قابل قبولی برای این تیم خواهد بود.
 اخطار گولسیانی به پرسپولیس 
گولسیانی که تابستان گذشته قراردادش را برای یک سال دیگر با پرسپولیس تمدید کرد، حالا به دلیل پرداخت‌نشدن مطالباتش یک نامه اخطار ۱۵ روزه را به این باشگاه ارسال کرد که از این زمان تنها سه روز دیگر زمان باقی مانده است. یک مقام مطلع در باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر به ایسنا گفت که این مدافع گرجستانی تاکنون هیچ دریافتی نداشته است.
 اخراج کاپیتان استقلال خوزستان 
تیم فوتبال استقلال خوزستان در چارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر باید روز شنبه ۱۸ آذر ماه در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف تیم نساجی مازندران برود. خوزستانی‌ها درحالی خود را برای این بازی حساس آماده خواهند کرد که با نظر سیروس پورموسوی، محمد طیبی کاپیتان با سابقه این تیم به دلیل برخی از مسائل انضباطی در اختیار باشگاه قرار گرفته و این بازیکن از حضور در تمرینات استقلال منع شده است. گفته می‌شود طیبی قرار است در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شود تا با ارائه برخی توضیحات در مورد او تصمیم‌گیری شود. گفتنی است استقلال خوزستان هم‌اکنون با ۴ امتیاز در قعر جدول رده‌بندی قرار گرفته و وضعیت خوبی ندارد.
فدراسیون قطر پایان کار کی روش را رسما اعلام کرد 
کارلوس کی روش، 39 روز مانده به آغاز جام ملت‌های آسیا به میزبانی قطر از سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال این کشور با فدراسیون فوتبال قطر قطع همکاری کرد. این سرمربی 70 ساله پرتغالی که در فوریه 2023 (17 بهمن 1401) جانشین فلیکس سانچز پس از جام جهانی 2022 شد، تنها 10 ماه سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور بود که آمار او در 11 بازی، 4 برد، 4 شکست و 3 تساوی بود. کارلوس کی‌روش در 2 مقطع هدایت تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده داشت. تیم ملی فوتبال کشورمان چندی قبل در دیداری دوستانه با تیم ملی قطر با هدایت کی‌روش بازی کرد که نتیجه این بازی پیروزی 4 بر صفر شاگردان قلعه‌نویی به پایان رسید.