کد خبر: ۲۷۶۶
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۷

نمایشگاه بین‌المللی تهران به شهرداری واگذار می‌شود

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: نمایشگاه بین‌المللی تهران به شهرداری تهران واگذار می‌شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: نمایشگاه بین‌المللی تهران به شهرداری تهران واگذار می‌شود.
حسین اسفهبدی به خبرنگاران گفت: قصد داریم نمایشگاه بین‌المللی تهران را با نمایشگاه پرند و نمایشگاه شهر آفتاب شریک کنیم و در واقع با این حرکت بحث واگذاری نمایشگاه تهران بدین شکل حل می‌شود، یعنی آن بخشی از نمایشگاه که باید واگذار می‌شد به شهرداری تهران واگذار می‌شود و بخش حاکمیتی در دست ما می‌ماند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی گفت: با توافقی که با شهرداری انجام گرفته، خط 7 متروی تهران که قرار بود تا میدان صنعت بیاید، تا داخل نمایشگاه بین‌المللی می‌رسد و مردم می‌توانند با مترو به نمایشگاه رفت‌وآمد کنند که این امر تاثیر زیادی در کاهش ترافیک خواهد داشت.وی درباره نمایشگاه اکسپوی میلان گفت: اکسپو یک نمایشگاه تجاری نیست و در آن به نمایش فرهنگ و سنن هر ملت پرداخته می‌شود.
اسفهبدی تاکید کرد: موضوع نمایشگاه میلان تغذیه زمین و انرژی برای حیات (مواد غذایی) است که با اهداف کاهش گرسنگان جهان به نصف با نوآوری‌های غذایی و کاهش مرگ و میر ناشی از کمبود غذا برگزار می‌شود.
وی از مساحت 1910 متری ایران در سایت اکسپوی میلان خبر داد و بیان کرد: برای اولین بار یک منطقه خوب در اکسپو بین سایت آلمان و سوئیس به ایران اختصاص داده شده است.