کد خبر: ۲۷۶۱۶
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۸

بزرگترین شبکه وابسته به تکفیری‌ها در لبنان منهدم شد

ارتش لبنان توانست بزرگترین شبکه وابسته به گروه تروریستی داعش در منطقه شمال این کشور را منهدم کند.


به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از روزنامه الاخبار لبنان، ارتش لبنان روز پنجشنبه با حمله به مواضع تروریست‌ها در شهرک عاصون در شمال لبنان به یک دستاورد منحصر به فرد نائل شد.
نیروهای ارتش در حالی به آپارتمان تروریست‌ها حمله کردند که برای عملیات تروریستی آماده می‌شدند.در این حمله یکی از سرکردگان تروریست‌ها به نام «احمد سلیم میقاتی» بازداشت و شماری نیز به هلاکت رسیدند.
اطلاعات به دست آمده از محل تکفیری‌ها نشان می‌داد که مأموریت اصلی شبکه تروریستی «میقاتی» تلاش برای جدایی نظامیان از ارتش لبنان بوده است.
برخی منابع به روزنامه الاخبار گفتند که عملیات ارتش منحصر به فرد و دقیق بوده است و نتایج آن بسیار ارزشمند است.
منابع امنیتی نیز تأکید کردند شبکه تروریستی منهدم شده نخستین شبکه از نوع خود به شمار می‌آید زیرا این شبکه از یک طرف مرتبط با داعش و از طرف دیگر یک مجموعه اجرایی و مستقل از دیگر شبکه‌ها بود.
روزنامه الاخبار همچنین از نخستین دیدار دبیرکل حزب‌الله لبنان با فرمانده ارتش این کشور خبر داد و نوشت مقاومت در این دیدار برای همکاری با ارتش و حمایت از مرزهای لبنان اعلام آمادگی کرده است.