سردار شهید سلیمانی لایقترین نماد صلح جهانی است
کمیته صلح نوبل در اقدامی سیاسی اقدام به اعطای جایزه به نرگس محمدی کرد.
در همین خصوص نیز حسین امیرعبداللهیان (جمعه) ۱۴ مهر ماه در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: لایقترین نماد صلح جهانی، سردار فداکاری بود که ۲ دهه با تروریسم و خشنترین جنایتکاران مبارزه و امنیت منطقه و جهان را تضمین کرد.
وی افزود: حضور دهها میلیونی مردم در تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی در ایران و عراق و همدلی جهانیان، باشکوهترین و ماندگارترین اعطای جایزه صلح در تاریخ بود.
توصیه کنعانی
به کمیته صلح نوبل
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز جمعه شب ۱۴ مهر ماه در واکنش به اقدام سیاسی کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه به یکی از شهروندان جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان ملل متحد همواره بر تحقق عینی صلح در سطوح منطقهای و جهانی تاکید داشته و همواره بر تقویت فرهنگ صلح اهتمام داشته است؛ اما هیچگاه نمیخواهد از صلح و تحقق آن سوءاستفاده شود.
کنعانی افزود: حال شاهد آن هستیم که کمیته صلح نوبل، اقدام به اعطای جایزه صلح به شخصی کرده است که به دلیل نقض مکرر قوانین و ارتکاب اعمال مجرمانه محکوم شده است، این اقدام را حرکتی مغرضانه و سیاسیکاری دانسته و محکوم میکنیم.
وی افزود: اقدام کمیته صلح نوبل، تحرکی سیاسی در راستای سیاست مداخلهجویانه و ضدایرانی برخی دولتهای اروپایی از جمله دولت مقر کمیته نوبل بوده که نشاندهنده انحراف مایوسکننده آن از اهداف اولیه آن و بهرهبرداری ابزاری از کمیته صلح است.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در بیانیه این کمیته ادعاهای نادرست و خلاف واقعی در مورد تحولات ایران مطرح شده است که حکایت از رویکرد برخی دولتهای اروپایی برای جعل اخبار و تولید روایتهای مغشوش و انحرافی در مورد تحولات داخلی ایران است.
کنعانی خاطرنشان کرد: ملت ایران طی بیش از چهار دهه شاهد فشارهای سیاسی و اقتصادی از جمله تروریسم اقتصادی و غیر انسانی برخی کشورهای غربی علیه خود بوده و این در حالی است که مدعیان حقوق بشر هیچگاه جرأت محکوم کردن این جنایات یا ادای احترام به مقاومت بینظیر مردم ایران در برابر تحریمهای ظالمانه، ضدبشری و مغایر با تعهدات بینالمللی غرب را نداشتهاند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: اقدام اخیر کمیته صلح نوبل حلقهای دیگر از زنجیره فشار محافل غربی علیه ایران است که نتیجهای جز جزم شدن عزم ملت ایران در پیگیری سیاست مستقلانه خود ندارد و البته این رویکرد نامتعارف و گزینشی هرگز از اذهان آزاداندیشان پاک نخواهد شد.
به گزارش فارس، کنعانی در پایان با تاکید بر آرمان جمهوری اسلامی ایران برای استقرار صلح و عدالت در سراسر جهان در پرتو همکاری موثر و دوستانه بین ملتها و همزیستی مسالمتآمیز، به کمیته صلح نوبل توصیه کرد: به جای ایفای نقش ابزاری در اعمال سیاستهای مزورانه برخی کشورهای غربی، جایزه صلح نوبل را به اشخاص یا تشکلهایی اعطا کند که صادقانه به دنبال ترویج فرهنگ صلح و عدالت در جهان و بین ملتها هستند.