kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۳۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۰
به بهانه عید کیپور، عید طلب بخشش!

صهیونیست‌ها در کدام عید برای جنایاتشان طلب بخشش خواهند کرد؟

 

سرويس خارجي-
يك نويسنده عبري زبان با‌اشاره به رسم طلب بخشش صهيونيست‌ها در عيد يوم كيپور معتقد است كه بیش از 100 سال است که فلسطینی‌ها را از سرزمین، دارایی، شیوه زندگی، فرهنگ و کرامتشان محروم کرده‌ایم، اما چرا از فلسطيني‌ها طلب بخشش نمي‌كنيم؟
صهيونيست‌‌ها در عيد كيپور معتقدند كه قرار است تاوان گناهان جمعی خود را بپردازند و از اين رو اقدام به برگزاري جشن و مراسم مذهبي مي‌كنند، اما براستي آيا‌ اشغالگران هرگز به این فکر كرده‌اند كه از بزرگ‌ترین قربانیان جنايات خود، يعني فلسطینی‌ها چگونه طلب بخشش کنند؟ «گیدئون لوی»، ستون‌نویس نشريه عبري زبان ‌هاآرتص و عضو هیئت تحریریه اين روزنامه كه خودش را اسرائيلي مي‌داند، در يادداشتي كه در وب سايت «ميدل ايست آي» منتشر شده، به اين موضوع اعتراف مي‌كند كه «هرگز به فکر اسرائیل نبوده است که مهم‌ترین بخشش را طلب كند، یعنی طلب بخشش از مردم فلسطین. اسرائیل هرگز برای گناهان خود نسبت به فلسطینی‌ها که در سال 1948 مرتکب شدند و از سال 1948 تاكنون به‌طور مستمر ادامه يافته، طلب بخشش نکرده است.» به نوشته اين نويسنده اسرائيلي، طلب بخشش در يوم كيپور از سوي صهيونيست‌‎ها شرم‌آور است و سال جديد يهودي در حالي آغاز شده كه وزرای كابينه نتانياهو فرد جنایتکار یهودی را كه محکوم به زنده سوزاندن یک خانواده فلسطینی در حال استراحت در خانه خود بود؛ مقدس خطاب کردند. حتي کمپینی براي آزادی اين جنايتكار با نام «امیرام بن اولیل» به راه افتاد و در عرض چند روز بیش از 400 هزار دلار برای حمایت از او در جامعه صهيونيستي جمع شد، اين‌ها نشان‌دهنده شرم‌آور بودن طلب بخشش از سوي صهيونيست‌ها در يوم كيپور به‌عنوان عيد آمرزش گناهان است. به گفته اين نويسنده اسرائيلي، در جامعه امروز صهيونيستي كشته شدن يك نوزاد فلسطيني بي‌گناه، امري مقدس انگاشته مي‌شود و اين جز به معناي سقوط اخلاقي جامعه نيست.
100 سال جنايت
واقعيت هم آن است كه پس از بیش از 100 سال از شكل‌گيري صهیونیسم که برای فلسطینیان به معنای 100 سال خلع ید، ظلم، کشتار، ویرانی، تحقیر، شكنجه، محروم شدن از حقوق خود و ضایع شدن حق زندگي بوده است، در رژيم صهيونيستي حتي زمزمه‌ای مبنی بر پذیرش مسئولیت و تلاش برای جبران تاوان گذشته نیست. در واقع هيچ‌كدام از صهيونيست‌ها از عملكرد جنايت‌آميز خود احساس شرمندگي ندارند، بلكه به كارنامه جنايت‌آميز خود در فلسطين مي‌بالند.
نويسنده‌ هاآرتص با‌اشاره به طلب بخشش صهيونيست‌ها در عيد يوم كيپور مي‌گويد: «بیش از 100 سال است که فلسطینی‌ها را از سرزمین، دارایی، شیوه زندگی، فرهنگ و کرامتشان محروم کرده‌ایم، اما چرا از فلسطيني‌ها طلب بخشش نمي‌كنيم؟» جنایات جنگی هر ساعت با همکاری شبه نظامیان شهرک‌نشین و صهيونيست‌هاي مسلح عليه فلسطيني‌ها انجام می‌شود، اما صهيونيست‌ها حاضر نيستند درباره جنايت خودشان سخني بگويند. نويسنده‌ هاآرتص مي‌افزايد: « محرومیت در همه زمینه‌های زندگی برای شهروندان فلسطینی از محروميت دولتی تا استبداد نظامی در کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی و شرایط غيرانساني برای فلسطینیان تحت محاصره در نوار غزه به‌عنوان بزرگ‌ترین قفس جهان برای انسان ادامه دارد. این‌گونه بود که به این وضعیت رسیدیم که یک ملت جنايت خود را انکار مي‌كند. این‌گونه است كه به جایی رسیده‌ایم که وقتی روز کفاره (يوم كيپور) فرا می‌رسد، هیچ‌کس به فکر بخشش از بزرگ‌ترین قربانی اسرائیل يعني فلسطينيان نيست.»
انواع جنايت صهيونيست‌ها
با نگاهي به تاريخ فلسطين طي هفت دهه گذشته، مي‌توان حداقل هفت نوع از موارد نقض عمده حقوق بشر و جنايت عليه بشريت توسط صهيونيست‌ها در فلسطين را مشخص می‌كرد: 1- قتل‌های غیرقانونی 2- جابه‌جایی اجباری
3- بازداشت غيرقانوني 4-محاصره نوار غزه 5- اعمال محدودیت‌های غیرموجه در زندگي و رفت و آمد فلسطيني‌ها از طريق توسعه شهرك‌هاي غيرقانوني 6- تخريب غيرقانوني خانه‌ها 7- مصادره زمين نكته قابل توجه آن است كه بسیاری از جنايات رژيم اسرائیل در فلسطين به نام امنیت و حمايت كشورهاي غربي انجام شده است. «سارا لی ویتسون»، مدیر خاورمیانه در دیده‌بان حقوق بشر مي‌گويد: «اسرائیل امروز یک سیستم ریشه‌دار تبعیض نهادینه شده علیه فلسطینی‌ها در سرزمین‌های ‌اشغالی است. سرکوب مي‌كند و سركوبش فراتر از هرگونه منطقي است.» فقط در سه درگیری غزه طي سال‌هاي 2008-09، 2012 و سپس 2014، ‌اشغالگران اسرائیل بیش از 2 هزار غیرنظامی و شهروند بي‌گناه فلسطینی را کشتند، اما هيچ‌گاه هيچ‌كدام از نهادهاي حقوق بشر و سازمان ملل نخواسته‌اند تا تل‌آويو را به دليل اين جنايات به پاي ميز محاكمه بكشانند. رژيم صهيونيستي همچنين از سال 1967 تا 2017 اقامت بیش از 130 هزار فلسطینی در کرانه باختری و حدود 15 هزار فلسطینی را در بیت‌المقدس شرقی بي‌دليل لغو کرده است، بي آن كه پاسخي براي اين اقدامات داشته باشد. همه اين موارد جز به معناي جنايت عليه بشريت نيست.
بازداشت 135 هزار فلسطینی از سال 2000
آمار ديگري كه از جنايت صهيونيست‌ها در دسترس است، آمار زندانيان فلسطيني است. در همين ارتباط نيز، روز گذشته یک نهاد رسمی فلسطین اعلام کرد:« اسرائیل 135 هزار فلسطینی را از آغاز انتفاضه سال 2000 بازداشت کرده است.» براساس گزارش القدس‌العربی، کمیته امور اسرای فلسطینی به مناسبت بیست و سومین سالگرد انتفاضه الأقصی در گزارشی اعلام کرد:« 21 هزار نفر از فلسطینیان دستگیرشده زیر سن قانونی بوده‌اند و در میان بازداشت‌شدگان 2600 دختر و زن حضور داشتند که 4 تن از آنها در شرایط دشوار وضع حمل کرده‌اند.» بر اساس گزارش این سازمان، 114 فلسطینی در جریان شکنجه، قتل عمدی و سهل‌انگاری پزشکی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسیده‌اند. از سوی دیگر، «تور ونسلند»، هماهنگ‌کننده سازمان ملل برای روند صلح در خاورمیانه گفت:« اسرائیل 1264 فلسطینی را در بازداشت اداری نگهداری می‌کند که بیشترین تعداد در بیش از یک دهه گذشته است.»
وارد چرخه دودستگی شده‌ايم
البته به نظر مي‌رسد كه صهيونيست‌ها اين روزها از درون دچار اضمحلال و فروپاشي شده‌اند و مزد جنايات خود را مي‌بينند. در همين ارتباط نيز با تشديد شكاف‌هاي داخلي در جامعه صهيونيستي، «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در سخناني تأكيد كرد كه  این رژیم وارد چرخه دودستگی و مسمومیت شده است. او همچنين افزود: «وضعیت فعلی دقیقاً همان چیزی است که من سعی کردم از آن جلوگیری کنم: اسرائیل در حال ورود به یک چرخه از دودستگی و مسمومیت است.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تظاهرات اعتراضی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و طرح تغییرات قضایی آن از سر گرفته شده است.
با وجود اعتراضات داخلی گسترده به رهبری اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و  بروز شکاف بزرگ در این رژیم، ۲۴ ژوئیه «کنست» در شور اول و دوم پیش‌نویس قانون لغو استدلال معقولیت را تصویب کرد و به این ترتیب به قانونی لازم‌الاجرا بدل شد كه بسياري آن را قبول ندارند. کابینه نتانیاهو به دنبال اصلاحات اساسی در قوه قضائیه است و قصد دارد اختیارات دیوان عالی رژیم صهیونیستی در بررسی قضایی را به‌طور کامل لغو کند تا خودش هركاري مي‌‎خواهد انجام دهد.