مدعیان اصلاحات هنگام سخن از فضایل خود به کارنامهشان هم نگاه کنند!
سرویس سیاسی-
این روزنامه افزود: «طيفهاي راديكال جناح راست به درستي دريافتهاند كه حضور چهرههاي اصلي اصلاحطلب، هرگز فرصتي براي فتح و پيروزي در اختيار آنان قرار نميدهد.»
برای تشخیص صحت یا سقم ادعای مدعیان اصلاحات کافی است نگاهی به کابینه و بدنه دو دولت خاتمی و روحانی بیندازیم تا با شمارش تعداد وزرا و مدیران زن و حضور امثال نعمتزاده و آخوندی و... متوجه مشارکت زنان و اهمیت تخصصگرایی و شایستهسالاری در دولتهای خاتمی و روحانی شویم!
جوانگرایی آنان به حدی بود که حتی اعتراض طیف جوان حامی آنان را از شدت پیری و فرتوتی دولتهای یازدهم و دوازدهم در پی داشت.
آنان همچنین انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری در سالهای 1384 و 1388 را نیز فراموش کردهاند. در حالی که در آن دو انتخابات با حضور سرشناسترین افراد جریان اصلاحات و کارگزاران، متحمل شکست شدند. لکن در انتخابات 84 در برابر انتخاباتی که خود برگزار کرده بودند، ادعای تقلب داشته و در سال 1388 نیز نانجیبانه قانون و رفتار درست انتخاباتی و اصل پذیرش شکست که یکی از اصول مردمسالاری است را زیر پا گذاشته و کشور را به بحران و هرجومرج کشاندند.
مشکل جریان مدعی اصلاحات، نظارت استصوابی شورای نگهبان نیز نیست.چه آنکه در شورای شهر اول و دوم نیز که نظارت استصوابی در کار نبود، افتضاحاتی بهبار آوردند که حتی منجر به انحلال شورای اول شد.
بنابراین بهتر است مدعیان اصلاحات اگر میخواهند از فضایل خود سخن بگویند، ابتدا نگاهی به کارنامه خود که مقابل چشمان ملت قرار دارد بیندازند و مخاطب را نادان و فراموشکار فرض نکنند!
توپ در زمین خودتان است نه حکومت!
روزنامه آرمان ملی به نقل از خاتمی نوشت: «اصلاحطلبان و مردم حق دارند و میخواهند در انتخابات شرکت کنند اما باید روزنهای وجود داشته باشد که بتوان شرکت کرد. البته اینکه اصلاحطلبان بخواهند در انتخابات شرکت کنند یا نه، بستگى به تصمیم جبهه اصلاحات دارد؛ اما بالاخره حکومت باید راهها را باز کند، حتى راههاى حداقلى و نمیشود همه راهها را بست و باز هم انتظار شرکت گسترده داشت.»
گفتنی است اگر امید و روزنهای توسط جریان اصلاحات برای شرکت در انتخابات دیده نشود، به خاطر سابقه عملکرد آن است. اصلاحطلبان هشت سال دولت را با تمامی امکانات و در مقطعی با حمایت مجلس در اختیار داشتند اما کارنامه آنها برای مردم و نخبگان مشهود است. لکن با فرافکنی سعی دارند توپ را در زمین حکومت بیندازند.
البته مدعیان اصلاحات گرچه در ظاهر به گونهای رفتار مینمایند که رغبتی به حضور در انتخابات ندارند، اما در خفا، برای رقابت انتخاباتی و تصاحب کرسیهای قدرت آماده میشوند.