kayhan.ir

کد خبر: ۲۷
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷

پلیس فتا اعلام کرد شناسایی 300 سایت شرط‌بندی

رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه پلیس با سایت‌های شرط‌بندی و قمار، ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی برخورد قاطع می‌کند، از شناسایی بیش از 300 سایت شرط‌بندی و قماربازی توسط این پلیس خبر داد.

رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه پلیس با سایت‌های شرط‌بندی و قمار، ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی برخورد قاطع می‌کند، از شناسایی بیش از 300 سایت شرط‌بندی و قماربازی توسط این پلیس خبر داد.
سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس فتا ناجا گفت: این سایت‌ها در ابتدا قربانیان خود را با ترفند درخواست واریز مبلغی طعمه قرار می‌دهند و سپس به آنها اجازه پیش‌بینی نتایج را می‌دهند.
وی افزود: در این سایت‌ها برای جذب مشتری و جلوگیری از شک کاربران به روند فعالیت سایت، افرادی به عنوان برنده اعلام می‌شوند که در اکثر موارد این افراد مدیر سایت با اسامی جعلی یا دوستان و آشنایان او هستند.
سردار هادیانفر با اشاره به اینکه پلیس با سایت‌های شرط‌بندی و قماربازی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی برخورد قاطع می‌کند از شناسایی بیش از 300 سایت شرط‌بندی و قماربازی، خبر داد.
رئیس پلیس فتا تصریح کرد: متاسفانه سایت‌های شرط‌بندی با توجه به اینکه در فضای سایبر زمینه فعالیت بیشتری دارند، در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند.
وی ادامه داد: این سایت‌ها معمولا از کاربران خود کلاهبرداری می‌کنند یا حداقل آنها را وارد جرم قماربازی می‌کنند، مدیران برخی از این سایت‌ها پس از اینکه افراد برای دریافت کد کاربری مبالغی را پرداخت کردند با بستن سایت و برداشت پول اقدام به کلاهبرداری می‌کنند یا وضعیت را به گونه‌ای رقم می‌زنند که افراد مرتبط با خودشان در قرعه‌کشی‌ها و شرط‌بندی‌ها برنده شوند.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه، شرط‌بندی از طریق ایجاد حساب کاربری را نیز براساس ماده‌های 929، 932 و 934 قانون مجازات اسلامی (مصوب اول اردیبهشت 92) از مصادیق قمار عنوان کرد و به شهروندان توصیه کرد: به سایت‌های شرط‌بندی و قمار به ویژه سایت‌های فعال در زمینه فوتبال اعتماد نکنید؛ زیرا فعالیت این سایت‌ها عمدتا‌ به عنوان مصادیق قمار شناخته شده و قصدشان کلاهبرداری است.
سردار هادیانفر ضمن اشاره به اینکه گردانندگان این سایت‌ها طبق قانون مرتکب جرم شده‌اند و پلیس با آنها برخورد می‌کند از شهروندان خواست تا اگر با چنین سایت‌هایی روبرو شدند یا تبلیغ آن را به صورت پیامک دریافت کردند به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما، مراجعه کرده و موضوع را با پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات در میان بگذارند و ضمن همکاری با پلیس زمینه ارتکاب جرم را از مجرمان در فضای مجازی بگیرند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ادامه داد: پلیس فتا براساس ماده 52 قانون جرایم رایانه‌ای می‌تواند با استفاده از سایر قوانین با قمار‌خانه‌های اینترنتی برخورد کند و دست پلیس در این رابطه باز است و امکان رسیدگی وجود دارد.