مردم جنوب شرق آسیا ۲۰۰۰ سال قبل ادویه کاری میخوردند!
به گزارش ایسنا به نقل از آیای، حفاری در جنوب ویتنام ابزارهای سنگی اولیه آسیای جنوبی را که بهطور سنتی برای تهیه ادویه کاری مورد استفاده قرار میگرفته است، نمایان کرد. براساس مطالعهای جدید که در مجله «Science Advances» در روز ۲۱ ژوئیه منتشر شده است، ادویه کاری ممکن است دو هزار سال قبل طعم دهان مردم جنوب شرقی آسیا را تغییر داده باشد.
این یافتهها نقش مهم این منطقه را در تجارت اولیه جهانی ادویه نشان میدهد؛ جایی که ادویههای آسیای جنوبی و اندونزی نقشی محوری در شیوههای آشپزی باستانی داشتند.
جنوب آسیا برای هزاران سال بهعنوان منطقهای غنی از ادویه معروف بوده است و گنجینههای معطر خود را با تمدنهای سراسر آسیا و اروپا به اشتراک گذاشته و میگذارد.
این مطالعه یکی از اولین شواهد از استفاده از این ادویهها در آشپزی آسیای جنوب شرقی در دوره «فونان» است. همچنین شواهد ملموسی ارائه میدهد که نشان میدهد ساخت کاری با استفاده از همان ادویههایی که امروزه از آن استفاده میکنیم، بخشی از فرهنگ آشپزی این منطقه برای هزاران سال بوده است.